Paolo Piva

Az 1950-es születésű művész már 1970-ben képviseltette magát a iparművészetben, és 1975-ben már egyetemi tanulmányai alatt a Velencei Történelmi és Építészeti Intézetnek dolgozott. 1988-tól a Bécsi Iparművészeti Főiskolának a Design Professzora. A Baltex Home kollekciójában található, a Poliform számára tervezett alkotásai kivétel nélkül jellemzi a precizitás és a kifinomult esztétikai megjelenés.

Az Angi ágyat kérlelhetetlenül szükségszerű egyszerűség jellemzi, mely magas fokú kényelmet sugároz. Az ágyrács kiváló rugózású a kiemelkedő minőségű bükkfa léceknek köszönhetően. Az ágy anatómiai ágykerettel is kapható. A modell 33 különböző textil- és 5 féle bőrhuzattal választható.

Paolo Piva ágyPaolo Piva ágy

Karakteres személyiség jellemzi az Onda ágyat, mely a hálószobai enteriőrdekoráció modern elemét képezi. A könnyed struktúra jól passzol a bőrrel borított háttámlához. Ez a modell azon ügyfeleink hálószobájának lesz igaz főszereplője, akik különleges érzésre vágynak otthonukban. Az egységes hangulat megteremtésének érdekében Paolo Piva egy ovális alakú éjjeliszekrényt és egy praktikus padot is álmodott az ágyhoz. 29 különböző textilhuzattal és 5 féle bőrrel választható az ágy. Az egyező designnal rendelkező kiegészítők, az éjjeliszekrény és a pad ugyanolyan anyagfelhasználással készülhetnek, mint az ágy. Azaz wenge és diófa színben vagy 28 különböző matt lakk felülettel.

Paolo Piva ágyPaolo Piva ágy

Paolo Piva úgy tervezte meg az Arca ágyat, hogy a befejezést Önre bízta. Az modell összetett személyiségjegyekkel rendelkezik, melyek közül kiválaszthatja, hogy melyik kerüljön előtérbe. Az ágy egy teljesen egyszerű ágykerettel rendelkezik, de romantikussá válik, amint keresztbe leteríti egy ágykendővel. Az ágytámla kiválasztásakor két választási opció van, egyrészt lehet alacsony vagy magas, másrészt készülhet fából, textil- vagy bőrhuzattal. Az Arca azaz ágy amely számtalan stílust tud képviselni, segítve Önt abban hogy megalkossa álmai hálószobáját.

Paolo Piva ágyPaolo Piva ágy

A Zoe ágy eredeti stílusa mindig megragadja a tekinteteket, de célja nagyon egyszerű: A lehetséges legnagyobb kényelmet nyújtani. Ebből a megfontolásból dupla háttámlája van, melyek közül az egyik állítható. Annak megfelelően, hogy Önnek kényelmes tévénézéshez, alváshoz vagy olvasáshoz. A háttámlához kapcsolódó éjjeliszekrények igény szerint kérhetők, melyeknek felülete az ágy felületével egyező anyaggal rendelhető, wenge, diófa, 28-28 különböző matt és fényes lakk felületekkel. A háttámla 33 különböző textilhuzattal és 5 féle bőrrel választható.

Paolo Piva ágyPaolo Piva ágy

„Szeretem az olyan ágyat, amit gyönyör megérinteni.” Milyen anyaga van az álomnak? Paolo Piva által tervezett ágynak szó szerint érezhető a minősége. Akár szövettel, bőrrel vagy hasított bőrrel készül. A Teo ágyat azoknak ajánljuk, akik az exkluzív stílust kedvelik. A puha anyagok mellett lehetőség van diófa és wenge felületek választására, továbbá 28 matt lakk felületére.

Paolo Piva ágyPaolo Piva ágy

Paolo Piva Soho kanapéjának modulos rendszere számos variációs lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretik a széles arányokat és a teljes szabadság ideológiájának kényelmét. 32 különböző lehúzható és tisztítható szövettel, valamint 5 különböző bőrrel kérhető.

Paolo Piva kanapéPaolo Piva kanapé

Az Artone asztalkollekció asztalokat és dohányzóasztalokat és lerakókat takar, különböző alakkal és dimenziókkal, melyet a legalapvetőbb geometria inspirált. Hexagonális cellás lécek vannak a vastag tophoz és rozsdamentes fém lábakhoz a beigazítási mechanizmus elősegítésére. Az aszalok diófa és wenge felülettel kérhetők, valamint 28 különböző színű matt lakkal.

Paolo Piva étkezőasztalPaolo Piva étkezőasztal

A Yard lerakók és dohányzóasztalok az eredeti design példái, a személyiséggel teli nappalihoz. Fa vagy krómozott fém kerettel ellátott, kerek és szögletes toppal is rendelkezésre állnak a különböző méretekben megalkotott modellek. Az asztalok 28-28 matt és fényes lakk felülettel rendelhetők, valamint wenge és diófa színekben.

Paolo Piva dohányzóasztalPaolo Piva dohányzóasztal

A Slim tálalószekrényt kiváltképp a vékony ajtófrontok jellemzik, melyek a frontoknak egy igazán elegáns módját jelképezik, a bútornak pedig harmonikus és elegáns darabját alkotják. A modell három különböző variációban kapható, melyek tetszés szerint összeállíthatók. 28-28 különböző matt és fényes lakk felülettel rendelhető.

Paolo Piva tálalószekrényPaolo Piva tálalószekrény