A beépített szekrényektől és tároló fejtámláktól a rejtett szekrényekig és az ágy alatti hely maximális kihasználásáig a legstílusosabb módon fedjük le.

Tárolás a hálószobában ágy fejtámlája

Örök klasszikus: az éjjeliszekrény 

Egy szerény éjjeliszekrény a hálószoba egyik legfontosabb tárolója. Egy hálószoba semmiképpen sem nélkülözheti azt valamilyen formában. Még akkor sem, ha be kell szorítania egy lebegő polcot az ágya mellé - a lefekvéshez szükséges tárgyak tárolási helye fontos része a jól működő hálószoba kialakításának.

Apró tárgyak tárolása hálószobában

Miért ne lehetne nagyobb, szélesebb?

Bár tiszteljük, szeretjük az éjjeliszekrényeket, ha van egy nagyobb hálószobája vagy rengeteg hely az ágy mellett, akkor miért rontaná el az összképet egy kis bútorral? Dobja félre az éjjeliszekrényt és helyezzen el helyette egy komódot, így is megkapja a könyvek, szemüvegek, bőrápolási termékek stb. számára szánt felületet, ráadásul sokkal több tárolóhely szabadul fel így a ruhák számára.

Kis éjjeliszekrény lámpával

2 az 1-ben, avagy a praktikum és az esztétikum találkozása

Mi lehet a legjobb módja annak, hogy maximalizálja a tárolást a hálószobájában? Hát, válasszon egyedi beépített tárolót! Így minden tárhelye egy helyen összpontosul, nincs szükség különálló darabokra, amelyek máshol foglalnak helyet. Ráadásul ez a legtöbbet hozza ki a kínosnak vélt zugokból vagy fülkékből.

Hálószoba falfestés színekkel

A titkok kamrája

Mennyire hangzik fantasztikus hálószobai tárolási ötletnek egy nagyon szűk hely kompakt öltözővé való átalakítása? Csupán annyit kell tennie ehhez, hogy ahelyett, hogy csak megtöltené a fülkét két kis beépített szekrénnyel, építsen kissé kifelé és használja a köztes helyet rejtett öltözködési helyként és néhány praktikus kiegészítő hálószobai tárolónak. Miután készen áll a tér, az ajtók egyszerűen visszahajthatók a tökéletes zökkenőmentes megjelenés érdekében.

Ékszer tárolás hálószoba

Polcok a gardróbszekrények között

Egyszerű, de nagyszerű!

Lelkes könyvmoly? Szorítson helyet gyűjteményének és tartsa kéznél, ha könyves tárolót épít a hálószobájába. Nem csak praktikus, de okkal gondoljuk, hogy a könyvek szép karaktert adnak a helyiségnek, illetve színes textúrát és személyiséget kölcsönöznek. Egy könyvespolc beszerzése gyerekjátéknak tűnik, hisz manapság már a bútorboltok mellett webáruházak széles választéka kínálkozik mindenki előtt.