Led a hálóban kollázs

Arra nem lehet panasz, hogy itthon ne fedeztük volna fel a ledes dekorációs lehetőségeket. Szeretjük a színeket, sőt néha túl is lövünk a célon és többféle szín alkalmazásától sem riadunk vissza. A lednek viszont a természetes világítás kiegészítése érdekében célszerű a fehér és a sárgás, melegebb árnyalatait használnunk. Ez persze alapos tervezést igényel, ahol érdemes szakértőt is bevonnunk a tervezésbe a lenyűgöző végeredmény érdekében. Íme egy gyűjtemény hálószobákból, amelyek különféle módokat mutatnak be, ahogyan a tervezők rejtett világítást használtak. Dekorálhatjuk a falakat, álmennyezet, sőt az ágy alá is tehetünk rejtett fényeket. 

Mennyezeti burkolat és led világítás hálószobábanA PRISM Design és a Mori Design által tervezett rejtett világítású gyerekhálószoba . Fénykép ©  Katsumi Hirabayashi

Szabálytalan formájú faburkolat led világítássalAz Archiplastica egy hálószoba koncepciót tervezett, amelynek fő látványeleme egy geometrikus fapanelekből készült egyedi fal rejtett LED világítással.

Franciaágy világítás alulrólAz OBRIY.architects által tervezett modern hálószoba

Pikkely mintás faldekoráció hálószobábanSzemet gyönyörködtető hálószoba rejtett világítással. Tervezte: Sergey Makhno Architects. Fotó: Serhii Kadulin

Minimál hálószoba led fényekkel

Sárgás éed fény hálószobában

Faburkolat mögé rejtett led fényekHárom hálószoba a Bezmirno Architects stúdiótól letisztult vonalú bútorokkal. 

Álmennyezet alá rejtett led fény hálószobábanNyaraló stílusú hálószoba, amelyet C.DD tervezett. Fényképezte: Yun Ouyang

Kör alakú dekor hátsó led fénnyelHáttérvilágítással szerelt kör alakú fejtámla egy hálószobában, amelyet a Max Lam Designs tervezett. Fénykép: Dick Liu

Oldalfali led dekoráció hálószobábaFejtámla rejtett világítással, melyet a REM'A építészeti tervezőiroda és André Novais tervezett. Fényképek Ivo Tavares Stúdió.

Tűzött fejvég led világítássalA Caberlon Caroppi építészeti stúdió egy szállodai lakosztály hálószobát tervezett beépített fejtámlával és rejtett világítással.

Modern lakberendezés led fényekkelModern hálószoba fa emelvénnyel és rejtett világítással az OM Architecture Stúdiótól.

Egyedi tervezésű faldekoráció led fényekkelA Versatile belsőépítész cég egy hálószobát alakított ki háttérvilágítású fejtámlával, rejtett LED-lámpákkal. Fotó: Tomas Vlach .

Falburkolat többéle színű fából hálószobábaAndrei Cornescu tervező hálószoba koncepciója, amely falemezekből készült fejtámlával és rejtett led világítással.