Konyhabútor tervezés esetén 4 dologra érdemes odafigyelni:

1. Először is, hogy milyen vasalatokat kínálnak nekünk, mert ezek adják meg a fiókok, ajtók finom működést, azaz a konyhabútor minőségét hosszútávon. 2. Másodszor a többi alapanyagra: minőségi frontokra és bútorlapokra, a 2mm-es ABS élzárók alkalmazására, és a fogantyúkra. 3. Harmadszor a választékra, illetve arra, hogy megtaláljuk a nekünk tetsző felületet mind a színben, mind felületben. 4. Végül a beépítés minőségére. Aki kijön felmérni, mennyire szakszerű, illetve a bemutatótermi bútorok illesztése milyen minőségű.

A SYL Design konyhastúdió az olasz konyhastúdiók szintjét valósítja meg német vasalatokkal Magyarországon, magyar gyártással. Már alapáron is a csúcskategóriás Blum vasalatokkal szereli konyhabútorait, mind a nyitós, mind a fiókos részek fékezős mechanikával működnek. Alapanyagaiban az Egger és a Kronowood 2mm-es színazonos ABS-sel élzárt bútorlapokat használja, amelyekből több mint 100 szín közül választhatnak a vevők. Frontjait az egyik legrégebbi és legnagyobb tapasztalattal rendelkező front-gyártójától rendeli.

A SYL Design konyhabútorok belseje nem fehér vagy szürke, hanem felár nélkül bármilyen színű lehet, de a vastag munkalap sem feláras. Nem kerül többe a felfelé nyíló - a felső elemek gázrugós megoldása - helyett egy leheletfinoman járó Blum vasalat alkalmazása sem. A SYL Design konyhastúdió különlegességei közé tartozik egy sajátos bútorépítési módszertan, aminek eredményeként a bútorok takarólécek nélkül, valóban faltól-falig készülnek, akár teljesen egyedi méretekben is – azonos alapanyag felhasználási mennyiség mellett – felár nélkül! A SYL Design konyhastúdió gyártóként olyan ár-érték arányt képvisel a magyarországi konyhastúdiók közül, amit csak a saját gyárral rendelkező stúdiók tudnak elérni.

A SYL Design a mai minimál dizájn elkötelezett híve, bútoraik zömét magasfényű MDF vagy üveg ajtókkal értékesítik. Mindamellett megtalálható kínálatukban az alacsonyabb árkategóriát képviselő fadekor és MDF, illetve magasabb áron ajánlott tömör fa ajtóval szerelt konyhabútorok is. A SYL Design jelen ajánlatában egy 4 méteres MDF-ajtós konyhabútort bútorléttartam garanciás Blum vasalatokkal, csillapítás ajtókkal és fiókokkal, magas minőségű bútorlapokból megépítve, szállítással és összeszereléssel együtt 456.000 forintos áron ajánlanak 2009. november végéig, amelyet még karácsony előtt be is szerelnek. Az ár ráadásul magában foglalja a felmérés, a látványtervezés – és mint említettük – a szállítás és összeszerelés költségeit is. Aki konyhabútor vásárlás előtt áll, egy ajánlattevőnek mindenképpen érdemes a SYL Design konyhastúdiót megkeresnie!

Ingyenes szolgáltatások:

* Ingyenes felmérés és tanácsadás
* Ingyenes 3D látványtervezés
* Ingyenes kiszállítás és összeszerelés Budapesten, Pest megyében és Baranya megyében.

www.minimaldesign.hu