A frontfelületek anyaga

A gyártó Pfleiderer (bútoripari anyagok gyártásában a világ egyik legnagyobb vállalata) mérnökei a karc- és parázsálló felület kifejlesztésekor arra törekedtek, hogy olyan, kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező belsőépítészeti felületképző anyagot hozzanak létre, mely megfelelhet akár a nagy terhelést jelentő gyógyszeripari és vegyipari környezetben történő felhasználásra is. Mit is jelent mindez a gyakorlatban? Csupa szélsőséges mechanikai és vegyi hatással szembeni eredményes ellenállást. A bútor felületeinek moshatónak, sikálhatónak kell lennie, mivel a gyógyszeripar szigorú tisztasági követelményei előírják a rendszeres és alapos tisztítást és vegyi anyagokkal történő fertőtlenítést.

Míg a piacon elterjedt laminált lapokból készült konyhai ajtófrontok többségének papírvázas fóliája még a tiszta csapvízzel szemben sem ellenálló, az AABO konyhabútorok CPL fóliái nem csak karc- és parázsállóak, hanem a német minősítő intézet által kiadott tanúsítvány szerint több száz, a vizsgálatokban tesztelt vegyszerekkel szemben is ellenállóak. Kimagasló ellenállóképességük mellett izgalmas színviláguk, a valódi, minőségi felületkezelésű fa burkolatokat idéző megjelenésük miatt nagyon sok, korábban kifejezetten tömörfa és furnéros konyhabútor és beltéri ajtó iránt érdeklődő vásárló tette le a voksát a fejlett CPL fóliából készült lakberendezési termékek mellett. Az AABO konyhabútorok ára átlagosan 90 ezer forint folyóméterenként.

Munkalapjainak anyaga

Az AABO konyhabútorokhoz elérhető, magas minőségi szintet képviselő, teljesen színazonos munkalapokon kívül akár természetes gránitból és márványból, akár a nagyipari felhasználásra méretezett, esztétikus megjelenésű Corian munkalapokból, akár a hagyományos, kereskedelmi forgalomban kapható konyhai munkalapokból is széles választékot kínálunk. Az idei konyhabútor design trendeknek megfelelően figyelmébe szeretnénk ajánlani különleges megjelenést biztosító, teljes típusválasztékban elérhető fém munkalap szegélyeinket is.

Egyedi gyártású, a bútorainkkal teljesen azonos színű munkalapjainknál nincsenek méretbeli megkötések. Mind vastagságukat, mind mélységüket tekintve eltérhetnek a szabványos 60-80 centiméteres méretrendtől. Lehetőség van a munkalapok két oldali postformingolására (kerekítésére) is, sőt, kívánság szerint L-alakú munkalapok is kérhetőek, ezáltal az alsó- és felső szekrények közötti csempézés a bútorokkal színazonos, folytonos dekorfelülettel is kiváltható. Jó minőségű, egyenes falaknál lehetőség van arra is, hogy a munkalap és a fal találkozásához szerelt műanyag és textúrás felületű alumínium vízvetőket ún. softformingolt, tehát „negatívan kerekített” munkalapokkal váltsuk ki.

Konyhabútor vasalatok

Konyhabútorainkat típustól függetlenül 20 éves vasalat garanciával értékesítjük. Beszállítunk a fél évszázados múltra visszatekintő osztrák Julius Blum GmbH, mely a világ több, mint 80 országában, 5000 munkatárssal képviselteti magát, ezáltal a bútoripari ágazat vezető vasalat gyártójává vált. Konyhabútorainkat 20 éves vasalat garanciával értékesítjük. A kimagasló minőségű szerelvények konyhabútoraink nyitását és zárását élménnyé teszik és növelik a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenek előtt a konyhában.

Konyhabútoraink lábazata és fogantyúi

Az AABO konyhabútorokat kizárólag szerelt lábazatokkal hozzuk forgalomba. Alkalmazásuk ízléstől függően lehetővé teszi a konyhabútor lábazatának eltakarását és számos fémből készült, modern designt felvonultató lábazati elemek alkalmazását is. Az AABO konyhabútor természetesen mind technikai, mind pedig esztétikai, lakberendezési szempontból koherens, egységes képet mutat: több száz konyhabútor lábazati elemet és a hozzájuk illő anyagú és stílusú fogantyút kínálunk vásárlóinknak. Extrém megoldásként az AABO konyhabútorok különleges rögzítési technikájának köszönhetően lehetőség van akár a mostani minimal design trendekbe illeszkedő lábazat nélküli alsószekrények alkalmazására is.