Azt ugye nem felejtettük el, hogy az ALNO tavalyi dizájnváltásának egyik szószólója Berthold Müller egyetlen mondatával „A kerámia a tökéletes anyag a konyhában” hozta be a kerámia felületeket az új generációs konyhába, mint 100%-ban természetes, karcolás- és kopásálló, UV-ellenálló, illetve könnyen tisztítható terméket. Így az ALNOSTAR CERA és ALNOCERA (fogantyús változat) kerámia részei megfelelnek a szigorú és igényes ügyfelek elvárásainak is. A három milliméter vastag kerámiaréteget minden felületre használtál, még az oldalsó elemek esetén is. A kerámia burkolatok  általában egy darabból vannak kialakítva, ez erősíti az egységes megjelenést. 

Alnostar Cera konyhabútor

Alnostar Cera konyhabútor

Alnostar Cera konyhabútorok

Az ugyancsak tavaly ősszel bemutatott ALNOCLASSIC termékcsoport a hagyományos termékek modern értelmezése. A tervezők célja a klasszikus vidéki ház hangulatának és az innovatív technológiának, illetve a letisztult vonalaknak a kombinálása. Az új termékcsalád három színben kapható valódi tölgyfából készülve. Amelyek sok szekrénnyel és üvegből készült fali egységekkel rendelkeznek bőséges tárhelyet teremtve. A félig fényes, festett felületek kiadják a tölgyfa természetes szerkezetét és kiemelik hagyomány és a modernitás közötti kapcsolatot.

AlnoClassic konyhabútor

Alnoclassic konyhabútor

De az ALNO számára kiemelten kezelt anyag az üveg is. Az ALNOSTAR VETRINA és ALNOVETRINA már elérhető modern fényes színekkel, mint a kasmír (matt változatban is) és a lila. A termékcsoportot, amely a klasszikus üvegkonyha kategóriában számos díjat kapott, azoknak ajánlják, akik előnyben részesítik a klasszikus szépséget és a lineáris, futurisztikus formákat. Mindehhez természetesen jár a kerek lesüllyesztett fogantyú és a szegmentált üvegajtó is.

Alnovetrina konyhabútor lila front

 Alnovetrina konyhabútor

Az ALNO arra is kiemelt figyelmet fordít, hogy az egyes országok hagyományát, stílusát és elvárásait beépítse a termékek dizájnjába. Így a tervező csoportok sokszor nemzetközileg igen széles réteget foglalnak magukba. Az európaitól az oroszon át az indiai emberig. Ezt a törekvést tavaly egy kiemelt projektben is megvalósították.

Szoboszlai Krisztina

További Alno konyhabútorok

Alnoplan konyhabútor

Alnoplan konyhabútor

Alnoplan konyhabútorok

Alnostar highline konyhabútor

Alnostar Highline konyhabútor

Alnostar konyhabútor

Alnostar konyhabútor

Alnostar Naturline konyha

Alnostar Naturline

Alnostar Smartline konyhabútor

 Alnostar Smartline konyha

Vintucina Alnosplit konyhabútor

Vintucina Alnosplit konyhabútor

Alnostar Wood Alnosign konyhabútor

 Alnostar Wood Alnosign konyhabútor

 www.alno.de