Ezért kell egy konyhának szépnek, kényelmesnek és mindemellett praktikusnak is lennie. A cikkben szereplő konyhákat a norvég Norema tervezte, és mindnek megvan a maga egyénisége és stílusa, miközben bármelyik könnyedén megfelel az említett elvárásoknak. 

A csupasz téglafalak határozottan ipari, félkész jelleget adnak ennek a konyhának viszont a berendezés alapelemei kezdve a csillogó rozsdamentes acél világítótesttől, a modern, tiszta fehér székekig mind fényes, letisztult felületet adnak. Az ebédlőasztal tökéletesen megfelel nagyobb étkezésekhez, de ideális környezetet nyújthat egy hangulatos reggelihez is.

loft hangulatú konyhabútor fehér színben

A tökéletes konyhának nem feltétlenül kell sok helyet foglalnia. Ez a kisebb méretű konyha a galéria alatt helyezkedik el, ezzel maximalizálva az alapterület kihasználását, melynek eredményeképp, egy egészen kicsi konyhában is jut hely minden fontosabb konyhai felszerelésnek.

Helytakarékos konyhabútor galéria alatt

Itt a Norema segítségével a modern érzés, egy koros, rusztikus otthonban találkozik, a gerendáról lógó edényekkel, és egy üvegezett felső konyhaszekrénnyel, ahová bármikor beleshet a szakács. Igazi skandináv, vidéki hangulatú konyha.

Borvég rusztikus hangualtú konyhabútor

A fekete fehér színek használata az időtlenség érzését kölcsönzi ennek a modern konyhának. A konyha kényelmét a körüljárható konyhapult adta nagy munkafelület, és egyéb ötletes kialakítások adják, mint a közvetlenül a falba épített sütő, mely tartós használat mellett sem melegíti fel túlságosan a konyhát.

Fekete elegáns skandináv konyhabútor

Fekete Eames szék étkezőben

Ez a konyhapult, egy elszeparált szoba érzetét kelti ebben az egyébként nyitott térben. A fehér a fehéren téma rendkívül előnyös, a nagyméretű ablakok kellően világossá, levegőssé teszik a lakóteret.

Egyszerű fehér letisztult konyhabútor

Fehér sarokba rendezett konyhabútor

Letisztult egyszerű szigetes konyha Tom Dixon lámpákkal

Konyha teraszra néző üvegfalakkal

Hófehér magasfényű konyhabútor

Skandináv stílusú konyhabútor