A minimál stílus nagy léptekben való terjedését, a változások előszelét a nagy konyhabútorgyártók is időben megérezték. A minden helyiséget átölelő lakberendezési tervezésből az egyik legfontosabb tér: a konyha sem lóghat ki. A loft lakások, illetve a loft stílusjegyeket alkalmazó terekhez készült a Colombini Essenza konyhabútor sorozata, ami külső megjelenésében tökéletesen illeszkedik az elvárásokhoz, miközben a tőle megszokott praktikumról és funkcionalitásról sem kell lemondani. A nagy, egybenyitott terekben megjelenő konyha központi szerepet kap, így a színek és az anyagok kiválasztása is döntő jelentőségű.

A Colombini esetében további könnyítésekre is számíthatunk, ugyanis konyhabútoraikhoz stílusazonos étkezőbútorokat és nappalikat is választhatunk, így továbbvihetünk egy alkalmazott színt, vagy hangulatot a tér más szegleteibe is. Az Essenza konyhabútor erősségei a természetes fa színek, a szürke, a barna árnyalatai, amit beton hatású falfelületekkel és munkapulttal kombinálhatunk. A design feltételezi, hogy ezeket a konyhabútorokat majd elnagyoltan vakolt, látszóbeton, vagy rusztikus téglafal közé szeretnénk tervezni, ezért itt hangsúlyosabbak a fémes felületek, a fogantyúk markánsabb kialakításúak, a polcok fém keretben végződnek. A konyha igyekszik teljesen belesimulni a környezetébe, miközben mégis az aktív használat középpontjában marad.

A nagy terek lehetővé teszik a bőséges tárolófunkciók kialakítását, illetve a beépített konyhai gépek elrendezését illetően is könnyebb a helyzet. A tökéletes összhatás kedvéért figyelnünk kell a páraelszívó, a konyhai csaptelep és a mosogató stílusának kiválasztására is. Keresse fel a Bono Design Stúdiót, és bízza ránk a tervezést, a beépítést. Konyhabútoraink mellett a konyhai gépek prémium kategóriás változatait találja meg nálunk. Konyhákhoz is mindent egy helyről, a minőség és az olasz stílus jegyében.

Bono Design Kft.

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest