A Lungomare konyhabútorok a funkcionalitáson túl játékos, szokatlan ferde síkokkal felfrissített polcelemeivel, és ragyogó bútorfrontjaival azok felé nyit, akik bátran bevállalják a határozott színeket ott is ahol egyébként ez kevésbé jellemző.

Bono Design olasz konyhabútorok

Konyhabútor és nappali bútor kombináció

Magasfényű konyhabútor Bono Design Kft

A Colombini bútorok összessége egy jól átgondolt komplex rendszer. A rendelkezésre álló színekből, alapanyagokból, a széles elemválasztékból a konyhabútorokon túl nappali bútor elemeket is rendelhetünk, így tökéletes egységet alkothatunk olyan otthonokban is, ahol a nappali és a konyha egy légtérben van. A Lungomare konyhák elegáns megjelenése, a választható színek és faminták stílusos kombinációja igazi fiatalos és dinamikus összhatást eredményez.

Trendi konyhabútor Colombini Lungomare

Lungomare nappali bútor szürke

Palaszürke nappali bútor ferde síkú ajtókkal

Egyéniségét kifejező színek, látványos munkalapok, kézre álló fogantyúk, finoman gördülő fiókok állnak a rendelkezésére. Kiemelten kedvező árakon választhat továbbá az elképzeléséhez - és a jól felszerelt konyhához - szükséges beépíthető konyhai gépeket, mosogatót, csaptelepet, páraelszívót. Várjuk a Bono Design bemutatótermében ahol a Colombini 3D konyhatervező programja segítségével alkothatjuk meg a pontosan Önnek megfelelő összeállítást. Mert kell egy jó konyha. Bono Design / Stílus prémium minőségben.

Natúr szintű ajtófront Colombini konyha

Lakberinfo lakberendezési magazin Lungomare konyha

Praktikus és modern funkcionális konyhabútor fiatalos design

Felfelé nyíló konyhaszekrény ajtó Colombini

Grafitszürke magasfényű nappali bútor

Bépített konyhai gépek Bono Design Óbuda

Bono Design Lakberendezés
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest