Ismerd meg a Bono Design Lakberendezés klasszikus oldalát!

SINFONIA - 01

Ebben a konyhában, amelyet a hagyományos megjelenés jellemez, a hangulat kulcsfontosságú szerepet kap, még olyan területeken is, ahol általában a funkcióra fektetünk nagyobb hangsúlyt. A patinás jelleget képviseli a nemes barna tónus, amit a kontrasztos fém fogantyúk törnek csak meg. Érdemes a részletekre is figyelni, a markáns ajtófrontokra, a textilhatású savmart üvegajtókra a felső szekrény kiegészítő kis fiókjaira, Így jön létre a részletgazdag romantikus olasz konyhabútor a vidék páratlan hangulatával.

Klasszikus barna konyhabútor

Bono Design Colombini klasszikus konyha

Klasszikus konyha fiók, polc

SINFONIA - 02

Ennek az arisztokratikus stílusú kompozíciónak a fő jellemzője a központi sziget, amely kontrasztos emperador barna színben nyújt egyben egy nagyszerű munkaterületet. Kiegészítő tárolóhely a felső fiókoknak is köszönhető. A sima vízelvezetővel ellátott mosdó és a kifinomult arles kerámia betétes fogantyú azok a részletek, amelyek megkülönböztetik ezt a modellt a többiektől. Az osztott szintű szigetcsúcsok, az ajtószárny lábazatának kivitelezése és a nyitott és zárt térben játéka adja azt a vizuális vonzerőt ami ellenállhatatlanná teszi ezt a konyhabútort. A falegységek és az üvegszekrények valódi angol stílusban texturált effekteket kaptak.

De még egy múlt által ihletett konyhának is modern tudásra van szüksége, tehát a belső berendezés és az indukciós főzőlap amely a legmodernebb konyhák jellemzői egytől-egyig mind fellelhetők ebben a gyönyörű olasz konyhában.

Colombini konyhabútor olasz design

Klasszikus szigetes konyhabútor

SINFONIA - 03

A Sinfonia konyhabútorok esetében a klasszikus stílus inspiráló elemeinek kombinációját láthatjuk moduláris kortárs megoldásokkal. Ezt a modellt a hagyományos alapegységek mellett az osztott polcok az extra vastag munkalap jellemzi. Fókuszban a tűzhely és a klasszikus formájú páraelszívó, illetve kézre eső fűszerek tárolására is alkalmas tárolók. A pult laminált eleme az oldalfalat is védi, felülete könnyen tisztítható. A lakó - és konyhaterületek folytonosságát célzó tervezési stílusban a a magas egységeket nyitott, oldalra néző végegységek egészítik ki.

Sarok konyhabútor

Bono Design praktikus tárolóelemek

SINFONIA - 04

A koptatott hatású, világos felülettel rendelkező Sinfonia klasszikus konyhabútor ötvözi a kortárs eleganciát a shabby stílusú vidéki hangulattal.A Sinfonia 04-es konyhabútor összeállításban az egységes tárolórendszer angol hagyományokat megelevenítő nyitott polcos és üvegezett felső szekrénysort kapott. A finom díszítésből, és a Shabby Chic lakberendezési stílusra jellemző koptatott hatásból minden egyes korpusz elemre, frontra és a sziget tartóelemeire is jutott. Ezek alapvetően lakkozott felületek, amikre festett, jól kézre eső kerámia fogantyúk kerültek. A sikkes megjelenéshez az egyedi texturált lábazat is hozzájárul, ami végigvonul minden elemen.

A palacktartó is részét képezi a bútorelemeknek, így színben is tökéletesen azonos minden mással. A sziget is magában foglal nagyobb tárolási lehetőséget két kisebb fiókkal, szakácskönyvek tárolására alkalmas nyitott, festett polcokkal. A keresztmintás felső üvegezett szekrények szóló, vagy dupla ajtós kivitelben is rendelhetőek, ami alá közvetlenül felszerelhető egy polc, fém tartókkal. Még egy innovatív
megoldásokkal rendelkező konyha is fenntarthatja kapcsolatait a hagyományokkal. Ez a konyhasziget esetében jól pakolható alsó szekrényeket, fiókokat, egy 15 cm széles kihúzható rejtett tárolópolcot, minőségi beépített konyhai gépeket és egy légies megjelenésű páraelszívót jelent.

Shabby konyhabútor fehér

Shabby konyhabútor fehér szigettel

Shabby konyhabútor fehér olasz kivitel Bono Design Budapest

Shabby konyhabútor fehér nyitott polcok

Shabby konyhabútor fehér étkezőgarnitúrával

SINFONIA - 05

A klasszikus lehet a kortárs? Igen, különösen a Sinfonia 05 esetében beszélhetünk letisztult klasszikus jegyekről. Ebben a kompozícióban a könnyű, meleg tónusú ajtókat erősebb fóliákkal párosítják, mint például a Cesar barna kő az alsó szekrény LED-es világítása pedig praktikusabbá teszi a munkaterületet, ezzel is kiemelve az alapanyagok, vagy az ételek színét. A magas egységek végtelen lehetőségeket kínálnak a személyre szabáshoz és az egyedi elvárásokhoz is könnyen alkalmazkodik. Az elemválasztékot szokatlan, de ötletes elemek egészítik ki, a nyitott záró polcelem itt is jellemző.

Modern klasszikus konyhabútor Bono Design

Olajbogyó zöld konyhabútor

SINFONIA - 06

Ennek a kompozíciónak a központi eleme a sziget, amelyet kőhatású laminált változatban kaphatunk meg Egy emperador barna színben. Nagyon izgalmas párosítását láthatjuk a klasszikus és az ipari stílusnak. A bemart frontok mellett megjelennek a kifejezetten ipari elemek, a tömbszerű sziget, a tömörfa étkezőlap, és a fémlábú masszív Oxford bárszékek. A nyitott magas korpuszegységek, polcok és üvegezett egységek váltakozása kulcsfontosságú elemek ebben a konyhában. A nyitott és a zárt felületek mozgalmassága, adja azt a vizuális vonzerőt ami a praktikum terén is elengedhetetlen.

Szigetes konyhabútor ötlet

Ipari stílusú olasz konyhabútor

Ipari stílusú olasz konyhabútor reggelizővel

Ipari stílusú olasz konyhabútor bárszékekkel

A Bono Design megtervezi Önnek az olasz design hagyományaira épülő klasszikus konyhabútorát! Egyeztessen időpontot, hogy zavartalan és személyre szabott legyen a konzultáció!

Bono Design Lakberendezés
Olasz design prémium minőségben

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest