Az Essenza megalkotói nem pusztán egy konyhában gondolkodtak, a cél az volt, hogy a konyha az elsőszámú közösségi tér legyen, bármilyen modern lakberendezési stílus esetében. Legyen a konyhának egy egyénisége, miközben megtartja a racionális elrendezését, vonalvezetést és az ergonómiát. Az új bútorelemek alkalmazásával több lehetőség nyílik a kreativitás kibontakoztatására.

A bútorfrontok tekintetében számos felület és azok személyre szabható kombinációiból válogathatunk. Fa furnéros, laminált, fényes, lakkozott és matt felületű megjelenésben egyaránt. A fogantyúk lehetnek rejtett vagy látható kivitelűek. A munkalapok esetében ehhez a sorozathoz a rétegelt technológiával készülő Fenix és Top Smile változatokat ajánljuk.

ESSENZA 1
Az első látásra feltűnő ferde korpusz síkok egyrészt design elemként szolgálnak, de nagyban hozzájárulnak a kényelmes napi használathoz is. A Rovere Bianco halványszürke furnér színével modern és elegáns külsőt kölcsönöz az ajtóknak és a fogantyúknak. A kiegészítő felső polcok alumínium keretes változatai a nyitottságot, szellősséget hivatottak hirdetni.

Essenza Bono Design Kft. Budapest Lakberendezés olasz konyha

Essenza Colombini konyhabútor szürke

ESSENZA 2
Az Essenza 2 modell egyszerre akar visszafogott és nélkülözhetetlen lenni. Külső megjelenése egyszerre mutat otthonosságot, és trendiséget. A faanyagok természetes szépségét a Rovere naturale furnér adja. A kortárs design fa-fém-beton hármasában tökéletes helyet foglalhat el ez a bútor kiegészítve a legmodernebb beépített konyhai gépekkel.

Colombini konyha vintage stílusban

Colombini konyhabútor loft lakáshoz

Colombini konyha tágas lakásba

ESSENZA 4
Mintha egy látványos építészeti elem érkezett volna a helyiségbe, ilyen benyomásunk lehet az Essenza 4 láttán. A vizuális hatások és az esszenciális szépség bőségesen elegendő ok arra, hogy ez a konyha kivívja magának a közösség vonzását, a főzésen túl az étkezés és a beszélgetések állandó helyszíne legyen. A világos bútorfrontok az akácia bianca matt lakkozott változataiból készültek, mely tökéletes élményt ad, egy napfényes, sok természetes fénnyel rendelkező konyha szemlélőjének. A zárt elemeket nyitott kiegészítők és egy szokatlan formájú igényes munkapult egészítheti ki.

Colombini modern Essenza konyha

Colombini modern Essenza konyha

Colombini modern Essenza konyha

ESSENZA 5
Meghökkentő szépségével és határozott vonalaival mindenkit azonnal legyűgöz. Dinamikus városi stílusát és olaszos eleganciáját az akácia argento és a Grigio asfalto matt lakk színeknek, az alumínium és az acél díszítéseknek köszönheti. Nagy tárolófiókokkal, tágas mosogató kialakítással, egy erős páraelszívóval garantáltan a kedvenc konyhád lesz.

Modern olasz konyhabútor Colombini

Olasz design konyhabútor Budapest

Konyhatervezés Budapesten Bécsi út

ESSENZA 6
Középpontban a letisztult design, az otthonosság, a nappali bútorok stílusával kombinált kialakítás. A moduláris elrendezés számos beépítési lehetőségnek adhat teret. A munkalap lehet egy szigeten, megépíthetünk loft, vagy az alumínium keretes nyitott elemekkel ipari hatású konyhát is. A képeken látható kombinációban az akácia dohány és Grigio Argento matt lakk fénye adják a finom kontrasztot. A beépített hűtőt Planet fogantyúkkal nyithatjuk.

Letisztult modern design konyhák

Étkezős konyha olasz design

Minőségi olasz konyhabútor konyhai gépekkel

Bono Design Lakberendezés
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest