Jelenleg a Bono Design Stúdió ügyvezetője és a Colombini Casa partnereként az olasz design képviselője.

AEG Konyhai gépek és páraelszívó

Ha az előszoba, a nappali és a konyhabútor egy helyiségben van akkor, mire figyeljünk a konyhabútor tervezésekor, ha egységes megjelenést szeretnénk elérni?

Kosztolník Csaba Bono Design Kft.Napjaink konyhai elrendezéseinek egyik nagy kedvence a félszigetes kialakítás. Ez esetben is tökéletesen elválaszthatjuk a konyhát a nappalitól, de ha L alakú félszigetben gondolkodunk, még az előszobát is leválaszthatjuk. Nagy előnye, hogy a séf körbefordulva, szinte egy helyben állva is könnyedén hozzáfér a konyha minden lényeges eleméhez a sütőtől kezdve a főzőlapon és mosogatón át a hűtőig és az előkészítő részekig. A félsziget pultjánál állva tökéletes kapcsolatban maradhat az őt körülvevőkkel, így nem vonja ki magát a társasági életből sem.

Mi tegyünk akkor, ha már a meglévő konyhabútoron szeretnénk csak a munkalapot cserélni, milyen anyagban érdemes gondolkodni, ha már megszoktuk a fa természetes tapintását?

Természetesen a fa munkalapok újra szóba jöhetnek, de fokozott figyelmet kell fordítani a megfelelő minőségű lap kiválasztására és ápolására is. A normál dekor munkapultokon felül a legújabb trendeknek megfelelően ma már számtalan professzionális anyag és megoldás kínálja magát, melyek szépségükkel és ellenállóképességükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ilyen a corian, technistone, silestone, az edzett üveg, de akár remek választás lehet a kerámia és a beton munkalap is.

Ipari stílusú Bono Design konyhabútor

Lakás átalakításkor gyakran kerül a konyha és a nappali egy nagy térbe. Hogy ez a két funkció elkülönüljön, konyhasziget tervezése vetődött fel. Milyen változatot érdemes választani, hogy ne foglaljon túl sok helyet, létezik ebből kesekenyebb verzió is?

Konyhaszigetet nagy általánosságban oda javasolunk, ahol ehhez jelentős tér áll rendelkezésre, így a sziget kinyúló részei mellé akár félmagas bárszékeket is el tudunk helyezni. Legtöbbször ez a rész lesz a konyha központja, itt foglal helyet a család és a társaság tagjai. Azokban a konyhákban, ahol kisebb a tér, oda minimum 70-80 cm mélységű pultot célszerű választani, így helyet kaphat benne a mosogató vagy akár a főzőlap is, de kiváló felület lehet a sziget az előkészítéshez is.

AEG konyhai gépek, beépített sütő, páraelszívó

Válogatás a Bono Design Stúdió szigetes és félszigetes kialakítású konyhabútoraiból.

Betonszínű munkalap Bono Design konyhabútoron

Aqua Glam konyhabútor félszigetes változat

Félszigetes konyhabútor étkezőpulttal kiegészítve

Minimál Bono Design szigetes konyhabútor

Famintás Bono Design konyhabútor beépített konyhai gépekkel

Taupe színű L alakú konyhabútor Bono Design

Fehér U alakú konyhabútor ötlet

Félszigetes konyhabútor Bono Design Budapest

Sárga Bono Design konyhabútor Bécsi út

Modern szigetes konyhabútor minőségi

Visszafogott olasz design natúr konyhabútor

Bono Design Lakberendezés
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest