Meríts ötleteket az IKEA modern konyhabútorainak kínálatából! Akár csak egy csésze teát készítesz, vagy ünnepi ebédet főznél, a modern konyha nem ismer lehetetlent. Saját ötletekkel, vagy az IKEA konyhatervező program használatával kialakíthatjuk a leendő konyhánk elrendezését, ami az adott alapterülethez is jól fog illeszkedni. Ezek a konyhák megállják a helyüket egy modern felfogásban berendezett polgári stílusú lakásban és egy kis alapterületű garzonban is. 

Világoskék IKEA konyhabútor

A FRÖJERED konyha előlapjai bambuszból, egy fenntartható, gyorsan növő és erős, természetes anyagból készülnek. Megjelenésükkel meleg, életteli és modern hangulatot visznek a konyhádba.

Bambusz konyha

A tiszta, fehér vonalak és a hozzájuk kevert türkizes elemek által ez a konyha egyszerre válik kifinomulttá és üdítően energikussá. Okos tárolási megoldásai, minimalizmusa és jól megtervezett világítása rendszerezetté és stílusossá teszi.

Fehér minimál konyha

A beépített fogantyúkkal ellátott tölgy hatású VOXTORP ajtók stílusosak és elegánsak. Egyszerű vonalvezetésük és gazdag, sötét tónusuk kifinomult, nyugodt hatást kölcsönöznek a konyhának.

Tölgyszínű konyhabútor

Fenntartható választás és stílusos, tartós dizájn – FRÖJERED konyhabútoraink bambusz előlapjai a természet közelségét varázsolják a konyhába, az integrált fogantyúk pedig a konyha letisztultságához, nyitott, modern megjelenéséhez járulnak hozzá. 

Szigetes konyha kiókokkal

Nyitott és zárt tárolók, megfelelő világítás és ügyes konyhai eszközök, mindez baráti árakon. A praktikus ENHET kicsi sarok konyhabútor és okos kiegészítőik biztosítják, hogy jusson hely mindennek, amit szeretnél, anélkül, hogy a stílus terén kompromisszumokat kellene kötnöd.

Kis L-alakú konyha

A kiváló minőségű fa részletekkel, sötét árnyalatokkal és letisztult tárolómegoldásokkal büszkélkedő konyhában a prémium érzetet is megkapjuk. Mintás bútorfrontjaik azonnal levesznek a lábunkról.

Luxus minőségű IKEA konyha

Olyan konyhára vágysz, mely funkciójában és megjelenésében is az otthon melegének érzését nyújtja? Nézd meg az alábbi inspiráló konyhát, mely olyan tökéletes, esztétikus és környezettudatos megoldásokat kínál, hogy mindennap élmény lesz a főzés, bármely alkalomra is készülsz. 

Sötétbarna konyha

A különböző ajtószínek, például a fehér és a fa kombinációja egyszerű módszer az izgalmas és személyre szabott megjelenés kialakítására. A letisztult dizájnnal készült fekete fogantyúk jelentik az utolsó simítást, mely kiegészíti ezt a rendezett és stílusos konyhai megoldást.

Skandináv stílusú konyha

Minimalista, mégis merész és kifejező. Légy hű a stílusodhoz, válassz olyan konyhabútort, ami kifejezi az egyéniségedet anélkül, hogy nélkülöznöd kellene az okos funkciókat és a fenntarthatósági szempontokat – a zárt tárolók mindenről gondoskodnak!

Sötétbordó konyha

Vess egy pillantást a magasfényű világosbézs VOXTORP ajtókra. Beépített, mély fogantyúiknak köszönhetően könnyű kinyitni és becsukni őket, magasfényű felületükkel és tiszta vonalaikkal pedig valódi, modern életérzést teremtenek a konyhádban.

Magasfényű IKEA konyhabútor

Ha valóban fenntartható konyhai előlapokat keresel, fedezd fel a KUNGSBACKA sorozat újrahasznosított anyagokból készített, sötét antracit megoldásait!

Fekete konyha

Ebben a világos és kifinomult konyhában a magasfényű konyhaszekrényeket robusztus, rusztikus munkalappal kombinálták. Az eredmény egyszerre lenyűgöző és praktikus. Hogy ne legyen a konyha egy fogantyú erdő, helyenként alkalmazhatunk gombokat is. 

Modern klasszikus konyha

A rozsdamentes acél polcok, a bronz kiegészítők, a finom pasztellszínek és a magasfényű felületek együtt adnak modern megjelenést a konyhának. 

Konyha arany színű fogantyúkkal

Egy fényes, rozsdamentes acél mosogató nagyon jól illik egy ilyen modern konyhai környezetbe. A funkcionalitás és a praktikum mellett az időtlen szépség is benne lesz a vételárban. 

Szálcsiszolt beépített mosogató

Az IKEA teljes modern konyhabútor választéka a linkre kattintva tekinthető meg.