ELEGANCIA

A diszkrét, derűs belső terek megváltoztatják hangulatunkat, nyugalmat, komfortérzetet varázsolnak a lelkünkbe. Egy helyiség stílusosságát, eleganciáját már belépéskor érzékeljük, az átgondolt formatervezés alapján született bútorok között harmonikusabban telnek a pihenés, hatékonyabban a munkavégzés órái. Kellemes környezet kellemesebb élet, szól az ősi recept. Ennek köszönhető, hogy otthonunkban valóban otthonosan érezzük magunkat, ahol életünknek keretet ad a minket körülvevő, ránk szabott, hangulatos tér. A Klose bútorok észrevétlen könnyedséggel biztosítanak igényes környezetet, akár a klasszikus polgári életérzés, akár a modern, letisztult formák állnak közelebb egyéniségünkhöz.

Klose nappali bútor

Klose nappali bútor

Klose nappali bútor

Klose nappali bútorok

TERMÉSZETES ALAPANYAGOK

Vegyük körül magunkat természetes anyagokkal, és lélegezzünk szabadon. Engedjük, hogy a nemes faanyagok és kárpitok kényeztessenek bennünket. Az olyan otthonban, ahol a teret természetes anyagokból készült bútorokkal rendezik be, könnyebb megpihenni, erőt gyűjteni, örülni a szeretteinkkel töltött pillanatoknak. A prémium kategóriás Klose bútorok csupa gondosan válogatott nemes alapanyagból, környezetkímélő eljárásokkal, az ergonómia szabályait figyelembe véve készülnek. Hagyjuk, hogy az otthon meleg hangulata naponta átjárhasson bennünket, és örömet szerezhessen az egész családnak.

Klose modern étkező bútor, tálalószekrény, komód

Klose modern étkező bútor, tálalószekrény, komód

Klose modern étkező bútor, tálalószekrény, komód

Klose étkező bútorok

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTELEM

Az időtálló bútorok örök szépsége mindig két forrásból fakad: a nemes faanyagokból és a szakértő asztalosmunkából. Az asztalosmesterek hozzáértése, ügyes keze alakítja át a tömör faanyag nyers, természetes szépségét diszkrét eleganciává. Klose bútor = nemes nyersanyagokból magvalósuló letisztult formavilág. A fából készült bútorok szépsége az évek teltével nem fakul, ezek a bútorok az idő múlásával csak érnek, nemesednek. Éppen ez minőségük legfényesebb bizonyítéka. Mi a Klose-nál emellett a megbízható, garantált európai minőség mellett köteleztük el magunkat.

Klose irodabútor, dolgozószoba, íróasztal

Klose irodabútor, dolgozószoba, íróasztal

Klose irodabútor, dolgozószoba, íróasztal

Klose bútorok irodába, vagy dolgozószobába

SOKFÉLESÉG - EGYÉNI MEGOLDÁSOK

Akár a klasszikus stílbútorok, akár a letisztult, minimalista formák, vagy éppen a minden stílusból a legjobbat kicsemegéző ízléses eklektika áll közel Önhöz, nálunk megtalálta azt a bútorkollekciót, amely szinte bármely méretű és alakú, funkciójú helyiség számára kínál megoldást.Nemcsak a stílusok, de a fafajok, a színek, a kárpitok széles palettája is segít, hogy otthonának egyedi, új, esztétikus és stílusos arculatot adjon, egyúttal biztosítva az egészség védelmét és a kényelmet is. Ön választ, mi az Ön specifikációja alapján gyártunk. Ha kiszállítottuk és helyére állítottuk bútorát, Önt eltöltheti a jóleső érzés, ami abból fakad, hogy "tudom, a lehető legjobbat vettem" magas szintű életérzést biztosítva magamnak, a családomnak és a barátaimnak.

Klose hálószoba, franciaágy, éjjeliszekrény

Klose hálószoba, franciaágy, éjjeliszekrény

Klose hálószoba, franciaágy, éjjeliszekrény

Klose franciaágyak

A Klose bútorok magyar képviselete és márkaszervize:

Klose bútor Lakberinfo

IKL Kft. - 2092 Budakeszi
Lugas köz 2.
Tel.: +36 23 455 144
Fax.: +36 23 455 146
www.klosebutor.hu