Új kanapék az IDdesignban

Ismerjétek meg az újdonságokat, ezeket a modern és fiatalos bútorformákat, amik az otthonotok igazi színfoltjaivá fognak válni. Az alábbi képekre kattintva megtekinthetitek az árakat is. 

LIVORNO KANAPÉ:
A Livorno kanapé egy otthonos és mégis exkluzív kinézetű kanapé. A „soft-touch” mechanika használatával 19 cm-rel megnövelheted kanapéd mélységét. Rendkívül terjedelmes mérete még több ülőhelyet biztosít, így könnyedén kialakíthatod a saját hangulatos kis kuckód. A hátpárnái puha, habbal kevert tollal készülnek. Cipzárjai rejtettek, így a kanapé megjelenése még tökéletesebb. Az ülőfelület egésze tollal töltött az optimális puhaság érdekében. A finom kis tűzések pedig az egyediség részét képezik. Opcionálisan állítható- és mozgatható nyakpárnát is választhatunk hozzá.

Livono kanapé kék

PALERMO KANAPÉ:
A Palermo kanapé ülésmélysége a „soft touch” mechanikával állítható, így akár 19 cm-el is megnövelhetjük ülő vagy fekvő felületünket. Gyönyörű és elegáns formájú lábai fekete vagy natúr tölgy színben választhatók. A hideghab és lúdtoll keverékkel töltött a karfák teljes kényelmet biztosítanak, mint ahogy az ülőpárnák és a hátpárnák. A Palermo kanapét kizárólag prémium minőségű tollak töltetével gyártják. A elasztikus anyagú háttámla a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja használat közben. A Nozag rugóra került egy réteg hideghab töltet, amely hosszú élettartamot biztosít a bútornak.

Palermo kanapé barna bőr

SALERNO KANAPÉ:
A Salerno kanapé formavilága maga az olasz kifinomultság. A kanapé elemeihez több menetben állítható fejtámlák tartoznak az ergonómiailag legjobban biztosítható kényelemért. A hátpárnák és az ülőpárnák ennél a kanapénál fixek. A hátsó párnák hyper-soft hab töltetűek, amit speciális 3D technológiával gyártanak le a legkényelmesebb komfort, és ellenállóság elérése érdekében. Karfája lágy és lekerekített, mely hozzájárul a kanapé eleganciájához. A kanapé erős fém vázszerkezettel rendelkezik. Opcionálisan derékpárnákat is választhatunk a tökéletes kényelem érdekében. A kanapé új, organikus formájú fekete fém lábakkal kapható, amelyek esztétikusan illeszkednek a kanapéhoz.

Salerno kanapé barna bőr

SAMONE KANAPÉ:
A Samone kanapé a mindenkori modern divatirányzat megtestesítője. Ívelt és organikus formái számtalan üléslehetőséget biztosítanak. A hátpárna toll-hab keveréke finom, puha kinézetet és meghitt hangulatot kölcsönöz a kanapénak. A legteljesebb kényelem érdekében a hátpárnák tetszés szerint variálhatók. A kanapé hatalmas ülésmélysége pedig, csak még kényelmesebbé teszi. Ha komfortban kiváló, ugyanakkor elegáns, de mégis modern kanapét szeretnél, akkor a Samone a lehető legtökéletesebb választás számodra.

Samone kanapé sárga

SHELL FOTEL:
A Shell fotel egy új, korszerűen megtervezett komfortú design fotel. Finom íves karfájával, kiválóan illeszkedő deréktámaszával, beépített nyaktámaszával valamint rendkívüli kialakítási arányaival hihetetlen kényelmet biztosít használójának. Új, egyedi különleges formatervezésű csillag alakú fém lába pedig választható alumínium vagy akár fekete porszórt színben is.

Shell fotel

Ha meg több kanapé között szeretnél böngészni, akkor látogass el az IDdesign webshopjába ide kattintva.

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701