Az IDdesign 2020-as új Sits kanapé modelljeiből mutatunk egy válogatást. A kivételesen széles választék lehetőséget ad a kortárs lakberendezés kedvelőinek egy új és kellemes formájú kanapé kiválasztásában. 

HUGO KANAPÉ
A titok a párnában rejtőzik! A rendkívül rugalmas habszivacs garantálja a kényelmes üléspozíciót, az ülőpárnák és a kecses karfájának íve pedig a lágy megjelenést. Ennél a modellnél igény szerint kacsatoll töltetet is rendelhetünk a párnákba, ha még több puhaságra vágyunk. 

Sits Hugo kanapé

RUCOLA KANAPÉ
Kényelmes ülőpárnák, lágy profil: ez a RUCOLA kanapé. Gyönyörűen megformált lábai kellő támaszt és stabilitást nyújtanak. Az ülőfelülete a hideghabos töltetnek köszönhetően egy kicsit keményebb, a gombokkal tűzött hátpárnák pedig a klasszikus megjelenést teszik teljessé.

Sits Rucola kanapé

IMPULSE KANAPÉ
Szeretnéd teljesen személyre szabni a kanapédat? Saját ízlésednek megfelelően válassz az IMPLUSE kanapéhoz fém vagy fa lábat, karfa típust! Adj hozzá kartámasztó párnákat, és válaszd ki, hogy fix vagy levehető huzattal szeretnéd-e. Ezek az lépések teszik teljesen egyedivé a kanapédat.

Sits Impulse kanapé

JENNY KANAPÉ
Elegáns, kényelmes vagy meglepő? Bár Ian Archer a tervező brit származású a skandináv design esszenciáját is beleálmodta a JENNY kanapé modelljébe. "Egy olyan kanapét tervezett, mely tökéletes arra, hogy az egész család együtt pihenjen rajta." - meséli Ian. 

Sits Jenny kanapé

Sits Jenny kanapé több színben

TOKYO KANAPÉ
Lágy és modern vonalvezetés – ez jellemző a TOKYO kanapéra, mely rengeteg elemmel és modullal variálható. A kiváló minőségű szövetek tapintása és a kecses lábak formája adja meg nappalink utolsó simítását, ha ezt a kanapét választjuk otthonunkba.

Sits Tokyo kanapé

Sits Tokyo kanapé teraszon

OHIO KANAPÉ
Egy modern enteriőrökre tervezett moduláris kanapé. Az OHIO kanapénál 11 féle elemből választhatsz és szabhatod személyre kanapédat. Az OHIO kanapé vastagabb ülőmatraccal rendelkezik, légies lába pedig hozzájárul a modern minimalizmus stílusához.

Sits Ohio kanapé

Keresd fel az IDdesign weboldalát, és ismerkedj meg a bútorokon a túl a széles lakásdekorációs termékekkel is!  

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701