Ezek az olasz lépcsők amellett, hogy tetszés szerint konfigurálhatóak és gyorsan, szinte DIY (do it yourself – csináld magad, szereld magad) alapon, szakértelem nélkül is összeszerelhetőek, bárki otthonába varázsolhatják a modern stílusok világát. A változatos színek és karfák segítségével egyénre szabható az összes választható, megvásárolható lépcső külleme, ráadásul a forgási irány tetszőleges beállításával, bárki otthonába könnyen beépíthetők ezek az olasz design termékek. A Wall lebegő lépcsőkészlet izgalmas térhatása és szokatlan megjelenése tökéletes választás a minimalista, az alternatív stílusok és az egyenes vonalú lépcsőt kedvelők számára. A lépési magasság egyedileg változtatható és a korlát felszerelésével a család gyermekei, vagy az idősebbek is biztonságosan közlekedhetnek a lépcsőn.

Wall lebegő lépcsőkészlet

Wall lebegő lépcsőkészlet karfa, kapaszkodó nélkül

Ha olasz lépcsőkről van szó, nincs lehetetlen, hiszen ahol minden talpalatnyi hely számít, oda is könnyedén, akár saját kezűleg is beszerelhető az Arké Karina nevű helytakarékos lépcső. A megfelelő méret eléréséhez és a maximális helytakarékosság kihasználására törekedve a lépcsőfokok formája L alakot ölt. Azok számára is van megoldás, akik inkább a hagyományos formákhoz ragaszkodnak. A Nice 4 egy olyan helytakarékos lépcső, melynek nem csak a lépési magassága, de a forgásszöge és a szélessége is állítható, így a lakás, illetve a ház számos szegletében kialakítható többféle variációban. Meleg színei harmóniát és vidámságot sugároznak, négyzet alakú lépcsőfokai a hagyományos ízlésvilág megjelenését tükrözik. A korlátra erősített karfája és a lépcsőfokok, vízbázisú kezelőanyaggal vannak ellátva, ezzel könnyítve meg a tisztíthatóságot.

Arké helytakarékos lépcső megoldások

Arké helytakarékos lépcső megoldások

Arké helytakarékos lépcső megoldások

Arké helytakarékos lépcső megoldások kanyarodó, l-alakú

Arké helytakarékos lépcső megoldások

A következő lépcsőtípus nem véletlenül kedvence a legtöbb háztartásnak, belsőépítésznek és lakberendezőnek. A csigalépcsők egyszerre elegánsak, exkluzívak és helytakarékosak, mindemellett bohém hatást is keltenek. Az Arké Kloé csigalépcső esetében egyszerre van jelen a természetes és a minimalista stílus. A tömör bükkfából készült lépcsőfokok és az alumínium megerősítéssel rendelkező korlát tökéletessé teszi ezt a darabot. Egyszerű összeszerelhetőségével és változtatható magasságával (akár 377 cm), megkönnyíti a lépcsőcsere folyamatát mindenki számára.

Arké Kloé csigalépcső

Arké Kloé csigalépcső karfával, kapaszkodóval

<>Az olasz tervezők a szabadtéri használatra is gondoltak, amikor ezt az Arké Civik Zink nevű kültéri lépcsőt megalkották, ami akár 376 cm magas is lehet. Ez a masszív szerkezet, megbízható megoldást jelent minden ház kertjébe. A rozsdamentes acélrészek ellenállóvá teszik a lépcsőt a környezeti hatásokkal szemben, ezért is ideális a külső használatra.

Szöveg: Kovács Bianka

Arké Civik Zink kültéri csigalépcső

Arké Civik Zink kültéri lépcsőlapok, vízelvezető lyukakkal

További információkért és elérhetőségekért keresse fel az alábbi weboldalt:

www.alepcsok.hu

Telefon: 06 - 70  - 377 7232
Balogh István