Iroda üvegfal rendszerek

Térelválasztó üvegfalak

A Max Üvegstúdió magánlakásokban konyha – nappali – étkező – és fürdőszoba elválasztó üvegfalait építi. Munkahelyi környezetben tárgyalókat, szépségszalonokban különböző kezelőhelységeket és irodákat alakítanak ki.  Uszodákban, szállodákban és wellness részlegek egyes helyiségeit szintén üvegfalakról építik. 

Az üveg tetszőlegesen dekorálható, kihasználhatjuk hő és hangszigetelő képességeit is. Az üveggel történő térelválasztás során a fény megtartása fő szempont. A betekintés megengedése, vagy megakadályozása minden esetben szabadon választható a különböző üvegtípusok és dekorációs technikák alkalmazásával, sőt, az okosüveg megjelenésével ezek kombinációja is egyre inkább elterjed. Bővebben erről a Max Üvegstúdió blogjának okosüvegek cikkében olvashatnak. Konyhai hátfalakat és üveg falburkolatokat színes, festett, nyomtatott üvegekből készítenek.

Dekorüveg irodai térelválasztó

Vezetői iroda üvegfallal elválasztva

A rögzítésről: A térelválasztó üvegfalat alsó, felső, szorítósínes rögzítéssel készítjük irodákban, a wellness és fürdőszobai típusoknál fix üvegrögzítőket és keskenyebb profilokat használunk, egyedi design igénye esetén szóba jön pontmegfogásos rögzítés, de azt csak speciális esetekben javasolhatjuk a különleges üvegigénye miatt. Minden szerelvényünk rozsdamentes, kültérre is használható, pl. terasz térelválasztó üvegek esetében, illetve üveg kerítéseknél, vagy kukatárolók esetében...

Tulajdonságok

  • Biztonságos, mert kizárólag biztonsági üvegből készül.
  • Elegáns és modern megjelenésű.
  • Bármilyen méretben, szinte bárhol, utólag is beépíthető.
  • Modern és exkluzív megjelenés.
  • Számtalan dekorációs lehetőség
  • Rövid gyártási idő, egyszerű gyors kivitelezés.
  • Könnyen tisztítható.

MAX Üvegstúdió üvegfal beépítés

Fontos kérdések vetődnek fel a hangszigetelés és a hőszigetelés tekintetében. Hőszigetelt üveget csak hőhídmentes keretbe szabad beépíteni, ellenkező esetben komoly gondot okozhat a páralecsapódás. Hangszigeteléssel kapcsolatos elvárásokat mindig előre tisztázni kell, mert ez meghatározza a beépítés módját és az üvegek típusát. Az egyszerű edzett üvegektől az akusztikus laminált típusokig igen széles a választék. 

Kültéri üvegfalak esetén a legfontosabb kérdés a tisztántartás, a hajnali pára, az időjárási körülmények és a szálló porterhelés speciális védelmet tesznek indokolttá. Poros, koszos üveget még akkor sem tisztíthatunk törléses technikával, ha üvegtisztítót használunk! 

Üvegfalak tervezésekor már érdemes felkeresni minket, hogy a szükséges kialakításokat megfelelően eszközölhessék, elkerülve ezzel a kompromisszumos megoldásokat és a plusz költségeket. Méret, fénykép nekünk már elég az árajánlathoz és a kialakítási javaslathoz.

Iroda üvegfal elemekkel

Elegáns iroda üvegfalakkal

Minimál iroda üvegfalakkal

Üvegajtók az üvegfalakban többféle megoldásban lehetnek. Egyszerű mechanikus, vagy automata motoros, keret nélküli tolóajtók, továbbá korszerű fékes rendszerrel szerelt önbehúzó mechanikával szerelt tolóajtók állnak rendelkezésre. Nyíló ajtók magas komfortot biztosító automata padlócsukókkal, tolópajzsokkal, középzárakkal, padlózárakkal felszerelhetőek. Kialakítás szerint felülvilágító, oldalvilágítók építhetők hozzájuk. 

Üvegfal beépítés

Irodaház térelválasztó üvegfalak készítése

Zuhanykabin üvegfallalNyitott zuhanykabin üvegfallal

Fogorvosi rendelő üvegfallal

Térelválasztó üvegfalak – munkaközi képek 

Modern irodaberendezés üvegfallal

Modern fürdőszoba üvegfal design

Minden üveggyártás előtt természetesen szakszerű helyszíni felmérést végzünk. Üvegesbeépítést vezető szakemberünk ellenőrzi a megfelelő kialakításokat is, és esetleges eltérés esetén a korrekciók lehetőségét javasolja. Megfelelő síkú padlóburkolat, függőben lévő falak ritkán vannak, az üvegekkel bizonyos mértékig lehet kompenzálni. Ez csak a helyszíni lézerszintezett felmérés alkalmával határozható meg a burkolások után. 

Jöjjön el hozzánk és nézze meg beépítve is az üvegfal választékot!

 MAX Üvegstúdió

MAX ÜVEGSTÚDIÓ

www.uvegstudio.hu

1132 Budapest, Váci út 60-62.

Azonnali kapcsolat és árajánlat: +36 30 200 9000 telefonszámon.