Pontosan ezt valósítja meg a 3D virtuális séta, amely jelenleg talán a leghatékonyabb marketingeszköz az ingatlanpiacon.

3D virtuális séta készítés

Az ingatlanpiacon sok minden változik, egy dolog viszont állandó: egy hirdetésnek ki kell tűnnie a tömegből, a középszerűségből, ha eredményes akar lenni. Legyen szó házról vagy lakásról, kiadásról vagy eladásról, a kereslet mellé hatalmas kínálat társul, amit a koronavírus-járvány okozta gazdasági helyzet csak megerősített. Ilyenkor nehezebb az eladó dolga, ezért változtatnia kell az ismert, ám nem mindig eredményes módszereken. Az első megoldás az árcsökkentés, ami értelemszerűen vonzóbb célponttá teszi az adott ingatlant, ám egy eladónak ez nem áll az érdekében. Jobban megéri, ha a hirdetés minőségére, a marketing jelentőségére erősít rá, ebben pedig nincs hatékonyabb módszer a 3D virtuális sétánál.

Mi az a 3D virtuális séta?

Nem ismered a módszert? A www.3dingatlan.com tökélyre fejlesztette az ingatlanhirdetések vizualizációját. Az már édeskevés, hogy valaki a telefonjával végigfotózza az eladni kívánt lakást vagy házat, majd feltölti azt az internetre – ilyenből tele a padlás. A rossz hirdetés milliókkal viheti lejjebb egy ingatlan értékét, amely függ a hirdetés szövegezésétől, de még inkább a képektől és videóktól, amelyek bemutatják a meghirdetett ingatlant. Ebben segít a 3D virtuális séta, ami a következő évek nagy durranása lesz nem csak az ingatlanpiacon, de a bemutatótermekkel rendelkező webáruházak számára is.

3D virtuális látványterv készítés

Google Street View – a lakáson belül

A virtuális sétát úgy kell elképzelni, mint a Google Street View felületét, amelyen az egér vagy a billentyűzet segítségével sétálgathatunk a városok utcáin. Nos, ezt a technológia beköltözött az otthonokba, a lakáshirdetésekbe is! A 3D ingatlan fotózás során a helyiség több pontjáról készül felvétel ugyanarról, így alkotható meg később a tökéletes háromdimenziós megjelenés, amelyben aztán szabadon lehet barangolni, rá lehet bármire közelíteni. Az épület egyes helyiségeit virtuálisan helyezi térbe, körbeforgathatóan. Ez teljes és torzításmentes élményt nyújt bármilyen monitoron, de haladóbb szelleműek akár VR szemüveggel is végigjárhatják az adott lakás, illetve házat. Mindehhez interaktív alaprajz tartozik, amellyel egyszerűen beazonosíthatók a helyiségek, méretarányos alaprajz készíthető, valamint az is bemutatható, hogy milyen kilátás nyílik a helyiségekből.

Ingatlan eladáshoz 3D virtuális séta

Lakás fotózás ingatlan eladáshoz

Profi 3D virtuális séta készítés

Villámgyors digitális vizualizáció

A 3D virtuális séta egyszerre kínál tökéletes térélményt, egyszerű navigációt, valamint HD minőségű képeket, amelyek külön is növelik egy ingatlan értékesítésének esélyét, együtt pedig igazi csodafegyvert jelentenek az ingatlanos marketingben. Jó hír, hogy egy ilyen virtuális séta megalkotására nem kell heteket várni, a 3dingatlan.com a fotózást követően mindössze 48 óra alatt elkészül a digitális vizualizációval, amely aztán mehet egyből a hirdetésbe, megsokszorozva az eladás esélyét, még ebben a nehéz gazdasági helyzetben is.

Minden fél számára ez a legkényelmesebb, legbiztonságosabb megoldás

A háromdimenziós virtuális sétára soha nem volt nagyobb szükség egy hirdetésben. Hogy miért? Mert már több mint egy éve tart a koronavírus-járvány, a pandémia hatásait pedig mindenki érzi a bőrén. Nehezebben megyünk idegenek közé, nem szeretünk ismeretlen helyeken tartózkodni, igyekszünk megóvni egészségünket. Ezt természetesen az ingatlanos piacon is érezni, hiszen a vásárlók jelentős része nehezebben indul el otthonról lakást, házat nézni, jobban szeret mindenre online megoldást használni. És bár egy ingatlant nem lehet olyan egyszerűen megvenni egy webshopból, mint egy pár cipőt, a 3D virtuális sétával a lehető legteljesebb bemutatás valósítható meg, ehhez nincs szükség személyzetre, időpont egyeztetésére sem. Egy vevő így csakis akkor indul neki az élő szemrevételezésnek, ha a digitális változat tetszett neki, ezzel pedig a komolytalan érdeklődők is kiszűrhetők az eladási eljárásból. Meglátod, rengeteg időt takarítasz meg ezzel!

Könnyebb eladni vagy kiadni az ingatlant 3D virtuális séta alkalmazással

Milyen ingatlanhirdetéseknél ajánlott a 3D séta?

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az összesnél, hiszen minden hirdetésnek jól jön, ha kitűnik a piaci „zajból”, amit a rengeteg hasonló ingatlan kelt. Ugyanolyan alkalmas a magánszemélyek számára, családi otthonok értékesítéséhez, mint a vállalkozásoknak (éttermek, kávéházak, szórakozóhelyek) és az intézményeknek egy épület értékesítésénél. De nem csak az eladásnál alkalmazható, egy bérbeadást is megkönnyíthet a 3D virtuális séta. Megéri kipróbálni!

3D virtuális séta helyszíni fotózás

www.3dingatlan.com