Térszervezés: A lakótér hangsúlyos része az alsó szint, ahol a tervezők különböző funkciójú terek teljes összhangjára törekedtek. A konyha egy átadópulttal az étkezőhöz kapcsolódik, az átlátszó üveglépcső a szintén üveglapokból épített liftaknával fonódik egybe, a nappali pedig a galériás kialakítású házimozizásra is alkalmas emeleti blokkal képez egységet. Több térelválasztó elem is üvegből készült, mert a cél az átláthatóság volt, a térérzet növelése. Az emeleten a hálószobákat, a fürdőket és a különleges átlátszó falú medencét találjuk.

Dekoráció: Ami ezt az otthont igazán különlegessé, élhetővé, és izgalmassá teszi az az erőteljes, és nagyon jó érzékkel összeállított színkavalkád. Mindezt a lakberendezési kiegészítőkkel érték el. Nagyméretű színes képek, több kisebb dekorációs elem, dobozkák, asztali lámpák, szobrok, az üvegvázák, amik már színes változatban jelennek meg. A térbe beereszkedő üvegcsillár a lilás tónussal, valamint a színes textilből készült függőfotelek. Érdemes megfigyelni, hogy a kiválasztott képek mindenhol a az adott fal méretéhez illeszkednek.

Bútorok: A bútorok válogatásánál is az egyediség volt a vezérlő elv. A nagy terek nagy bútorokat kívánnak, és a fő darabok, a nagy és kényelmes kanapék vonala egységben van a jellemzően szögletes lakás vonalaival. Ezt töri meg néhány különleges ülőbútor - amit a tulajdonos egy New Yorki aukción vehetett meg - mint például a Campana fivérek széke, vagy Ron Arad kanyargós ívű rozsdamentes acél kanapéja.

Anyagok: A legnagyobb felületen használt padlóburkolat a Persiano mészkő, ezáltal minden sokkal világosabb, és természetes hatású, helyenként falburkolatként is megjelenik. A rozsdamentes acél és az üveg széles körben jelenik meg, a lépcsőlapok, és a lépcső oldalfala is üveg. Bár ekkora felületek üvegből való kialakítása komoly költség, de a végeredmény magáért beszél: kifinomult, világos és barátságos.