A Gordon Stein cég tervezte, és Kaliforniától alig két órányira helyezkedik el. A térség egzotikus éghajlata egyaránt felmelegíti a testet és a lelket, a zajtól mentes övezet pedig igazi regenerálódást nyújt az ottartózkodóknak. Casbah Cove a legfényűzőbb lakóparkban található, Palm Desert-ben. Valószínűleg az eddig épült otthonok közül a legpazarabb és leginnovatívabb lakóházak egyike. A kanyon oldalára megálmodott ingatlanból gyönyörű kilátás nyílik a havas hegyekre és a csillogó fényű völgyre.

Az impozáns főbejárat hatalmas tolóajtókkal büszkélkedik. Marokkóból meghívott kézművesek dolgozták ki a ház legapróbb részletét is. Ők faragták meg a fákat, a köveket, készítették el a mozaik díszítésű medencéket, padlókat, falakat.Áthaladva a bejárati ajtón megérkezünk a gigantikus méretű előtérbe, melynek tetőtéri megvilágítását csillagformájú üvegablakok adják. Ebből a helységből remek lelátás nyílik az egy szinttel lejjebb lévő belső udvarra. Az ott elültetett datolyapálmák olyan magasra nőttek, hogy leveleik kézzel foghatóak az előcsarnok erkélyénél.

A sivatagi országok pazar palotáira jellemzően a gazdagságot és a fényűzést a víz mennyisége tükrözi. A fürdőszobában elhelyezett nagyobb méretű kádon kívül szinte mindenhol találunk kisebb-nagyobb medencéket. Legyen szó úszómedencéről vagy a kert díszítő eleméről, esetleg egy szökőkútról, vagy épp egy hálóban elhelyezett apróbb medencéről - a víz mindenhol jelen van.

A tágas termek hatalmas ablakain át beszűrődő fény kellő világosságot biztosít nappalra. Éjszaka viszont szinte teljesen megváltozik az egész villa hangulata a belső megvilágítás során. A romantikusan csillogó sarkok és a kandalló melege minden hölgyet elvarázsolna. Akinek pedig ez a luxus még mindig nem lenne elég, annak ott a Bighorn kétszer díjnyertes, 18 lyukú golfpálya zöld gyepje, teniszpályák, és gyógyfürdők. A kőhajításra lévő El Paseo-ban pedig luxuséttermek és bevásárló központok várják az odalátogatókat.

Marokkói stílusú villa nappali fényben

Marokkói ház bejárata pálmafák

Marokkói lakberendezés mintás fali csempe

Marokkói nappali lakberendezés

Marokkói stílusú nappali keleti lámpa

Marokkói stílusú belső udvar

Marokkói nappali modern kanapéval

Marokkói stílusú folyosó, mintás falburkolattal

Marokkói stílusú enteriőr, hinta és vizipipa

Marokkói stílusú étkező modern étkezőszékkel

Marokkói stílusú modern konyha

Marokkói stílusú fehér fürdőszoba

Marokkói stíéusú fehér fürdőszoba

Marokkói stílusú fehér hálószoba

Marokkói stílusú fehér hálószoba és fotelek

Marokkói stílusú belső kert és teázó

Marokkói stílusú kandalló

Esti megvilágításban

Egzotikus lakberendezés marokkói stílusban

Marokkói belső udvar ülőgarnitúrákkal

Marokkói belső udvar esti világításban

Marokkói belső udvar egyedi világítása

Marokkói stílusú hálószoba esti világítása

Konyha marokkói stílusban fekete és fehér padlólapok

Modern fehér étkező marokkói stílusban

Marokkói lounge teázó medencével

Marokkói stílusú belső udvar szökőkúttal

Marokkói stílusú nappali medencével

Marokkói stílusú luxus dolgozószoba

Marokkói stílusú hálószoba

Marokkói stílusú hálószoba

Fürdőszoba marokkói stílusban

Lounge és medence marokkói stílusban

Kerti grill fonott bútorok

Kalifprniai luxusház udvara