Orosz Flóra tetőtéri projektje:

Megbízom egy olyan fiatal hölgy, aki a természet szerelmese de ideje túlnyomó részét a munkájának szenteli! Széles érdeklődési körű, így szabadidejében sokat tanul, személyiségét fejleszti, illetve nyuszijaival és növényeivel foglalkozik! A fiatal hölgynek egyedi elrendezéssel és stílusos burkolatokkal szerettünk volna otthonos légkört kialakítani.

A tér kialakításánál meglehetősen nagy kihívást jelentett, hogy a tetőtéri lakást sok ferde falsík és oszlop tagolja. A tervezés eredményeképpen végül nem kellett nagy falszakaszt bontanunk. A jelenlegi fürdőszobát a konyhával cseréltük fel, amit egybenyitottuk a nappalival, így egy nappali-étkező-konyha hármas egységet hoztunk létre. A lakás frekventált, jól látható felületein természetes burkolatokat használtunk és egy kevert rusztikus loft stílust vittünk végig. A konyhába patchwork mintában kirakott cementlapokat, a nappaliba hajópadlót terveztünk. A konyha formáját meghatározza a két darab kéményeket rejtő oszlop, ezekre színes cementlapokat ajánlottunk. A munkalap és a munkapult falburkolata fekete, egyébként a törtfehér a világosszürke és a türkiz árnyalat meghatározó ebben az enteriőrben.

A dolgozó iroda tervezésekor egy kicsit mást is ki akartunk próbálni, kicsit megbontani a letisztultságát a kékes árnyalatú kauri tasman fa mintás 120*20-as greslappal és a függőlegesen felrakott falmatricával.

Manilla Design Stúdió

MANILLA DESIGN STÚDIÓ

H-1026 Budapest, Margit krt 50-52.
Telefon: +36 30 6503162

www.manilla.hu

Orosz Flóra lakberendező

Orosz Flóra - lakberendező