A GPS Zuglóba kalauzol minket, egy kertvárosi csendes utcába, ahol sok a fa, parkosított a környezet, viszont a négyemeletes lift nélküli házak magukon hordozzák az ötvenes évek építészeti jegyeit. A világos lécsőház széles lépcsőin a második emeletre érve Max a mopsz és a tulajdonos fiatal hölgy fogad minket.Becsukva magunk mögött az ajtót, megérkeztünk abba a világba, amit Eszter alaposan átgondolva, saját elképzelésit megvalósítva teremtett meg a 61 m2-es alapterületen. A berendezés legfőbb arculatát külföldi magazinok képei, hangulatai inspirálták. Elsődleges szempont volt - legyen a ház, vagy lakás bármilyen, és bárhol - hogy belül egy meghitt, otthonos világos, romantikus, elegáns country vagy vidéki hangulatúvá váljon. A szoba helyiségein a világos és a fehér árnyalatai a jellemzőek, amihez kontrasztos falszínek adnak "vászonszerű" hátteret. Az előszoba, wc, és a fürdőszoba világoskék, a konyha és a nappali egy meleg világosszürke, a háló pedig egy kellemes homokszínben pompázik.

Ezekhez a finom pasztell alapszínekhez jól illenek a gondosan összeválogatott lakberendezési kiegészítők színei, a bézs, a rózsaszín, a lila és néhány fényes fémes felület. A hálószobában még egy falszakaszon a Parato Bluming Garden tapéta kollekcióból is jutott, ami egy erőteljes virágos hatással motiválja a franciaágyban ébredőket.

A konyhában, az előszobában és a nappaliban található szekrényekkel és a hajóládával sehol sem találkozhatunk üzletben, mert azok - nagy meglepetésünkre - Eszter saját tervezésű és gyártatású bútorai. Ilyen, amikor a lelkesedés és az egyediségre való törekvés semmilyen kompromisszumot nem tűr. A bútorok így válnak élővé, a mesterember keze alatt, így születik egyedi, és megismételhetetlen alkotás. Az étkező a nagymama öröksége, ami felújítás és újrafestést követően remekül illett a hangulatos nappaliba.

A lakás alapterülete 61 m2, de további két erkély kapcsolódik hozzá, az egyik a nappaliból, a másik a hálószobából nyílik. Ide is új bútorok kerültek, két személy itt kellemesen ki tud ülni reggelizni, ebédelni, olvasgatni vagy éppen egy laptoppal dolgozni. Eszter a saját szerkesztésű  lavenderhome blog - ján közel egy éve segít azoknak, akik vidéki hangulatú otthont szeretnének, de gazdag inspirációs forrásokat keresnek egy helyen, tervezés előtt.