Klarissza Enteriőr - családi ház közlekedő

A tulajdonosok igényeit figyelembe véve minden bútor saját tervezésű. Az alsó szinten a tágas nappali egy légtérben helyezkedik el a konyharésszel és az étkezővel. A nappaliban található bioetanol kandallót körülölelő keret mészkőből készült. Szintén mészkő borítás köszön vissza a lépcső oldalfalán 2-3 cm-es vastagságban váltakozva. Hangulati elemként három dekorlemez kapott helyet belső led izzókkal. A lépcső alatti növényszigetet körülölelő fából készült szegély aljában szintén süllyesztett led világítás található. A tükör alatti kis szekrény ajtajai lágy íves formavilágúak, egyedi dekorbemarással. A konyhapult étkező felőli oldalán szintén visszaköszön a mészkő, de itt már a hasított változata, a konyha pult aljában rejtett led világítással hangsúlyozva.

A nappalit és a hálószobát összekötő keskeny közlekedő részben az egyik oldalfal nagy felületen tükörborítást kapott a térhatás növelése érdekében. Hangulati elemként itt is visszaköszön a lépcsőház oldalfalán található dekorlemezes rejtett led fény. A hálószobában az ágy végénél lévő íves előtét falon lévő tapétát a mennyezeti részen található rejtett led világítás teszi hangulatossá. Az ágyvég szintén ívesen követi az előtétfalat, kristályokkal díszítve, az ágy felett pedig egyedi csillagos égbolt ad meghitt hangulatot.

Klarissza Enteriőr - nappali lakberendezés

Klarissza Enteriőr - nappali lakberendezés

Klarissza Enteriőr - nappali lakberendezés élő növények

Klarissza Enteriőr - elegáns étkező

Klarissza Enteriőr - konyha lakberendezés látványterve

Klarissza Enteriőr - étkező dekorburkolat

Klarissza Enteriőr - emelet lounge pihenő

Klarissza Enteriőr - emeleti közlekedő

Klarissza Enteriőr - fürdőszoba látványterv

Klarissza Enteriőr - fürdőszoba dupla mosdóval

 A gardróbot eltolható üvegajtó választja el a hálórésztől. A fürdőszobában a mosdók alatti szekrény vonalvezetése szintén íves, a falakon található struktúra a mozaik színvilágát és eleganciáját emeli ki harmonizáló színével. A helyiség pici alapterülete nem tette lehetővé a teljesen térbe állított kádat, ezért egy 2,1m magas, az ajtó felőli végénél ívesen a falra záródó, szintén mozaikkal borított előtét fal elé került elhelyezésre. A földszinti traktusban találjuk a dolgozószobát. A lépcsőn felérve egy meghitt hangulatú pihenő rész fogad bennünket. Az emeleten kerültek kialakításra a vendég hálószobák és egy zuhanyzó. 

Klarissza Enteriőr - vendégszoba látványterv

Vendégszoba látványterve

Klarissza Enteriőr - Zuhanyzós fürdőszoba látványterv

Klarissza Enteriőr - fürdő látványtervek

Klarissza Enteriőr - hálószoba lakberendezés

Klarissza Enteriőr - szülői hálószoba

Master bedroom Klarissza Enteriőr

Klarissza Enteriőr - faldekoráció led fényekkel

Klarissza Enteriőr - dolgozószoba kialakítása

Klarissza Enteriőr - Pónusz Klára lakberendező

Klarissza Enteriőr

Telefon: 06 (30) 282 8835