Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj

A fiatal pár, akik két kis gyermekükkel élnek, modern, tágas, élhető terekre vágytak. Német Ágnes Csilla az utóbbi években két neves elismerésben is részesült, 2014-ben és 2016-ban is
átvehette az Év Lakberendezője díjat. A most bemutatott 330 m2-es családi ház ez utóbbi, lakberendezőknek kiírt pályázat győztes alkotása lett.

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj nappali

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj konyha étkezővel
Az eredeti építészeti tervek nagyon inspirálóak voltak, és egy különleges térélményt nyújtó kétszintes ház közös tervezése kezdődött el. Mindez ideális időpont volt arra, hogy még a végleges építészeti terv előtt a lakberendező is bekapcsolódhasson a munkába. Lehetőség nyílt a falak és a tartópillérek áthelyezésére, hogy a nappali-konyha egységes teret alkosson, és az ülőgarnitúra és a konyhasziget is bőségesen elférjen.

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj előszoba

A helyiségbe lépőt elegáns, világos tér fogadja egy látványos színes üvegfallal, amiben az előszoba szekrény és a vendégszobai előtér ajtaja rejtőzik. További látványelem az emeleti galériáról függeszkedő design lámpa, melynek párja az étkezőasztal felett kapott helyet. E különleges lámpatest fiatal magyar iparművész alkotása. A világos tölgyfa padló az egész házban egységesen jelenik meg, két helyen nagy méretű, 120x120 cm-es greslap betétekkel.

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj nappali festménnyel

Az elegáns minimalista konyha a grafitszürke konyhafallal színazonos kőpultot kapott a térben álló szigetre, melynek belső és külső frontja kontrasztos selyemfényű fehér.

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj L-alakú kanapé

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj hálószoba tapéta

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj egyedi fürdőszoba bútor

A lebegő lépcső dekorbeton felülete meghatározó a nappaliban. Stílusos és mind színben, mind anyagában tökéletesen illeszkedik e fiatalos, modern otthonhoz. A mellette lévő koptatott hatású,  impregnált egyedi olasz tapétával, süllyesztett lépcsőmegvilágító lámpákkal és pontmegfogásos víztiszta üvegkorláttal tökéletes egységet alkotnak, és a földszinti tér különlegességeivé váltak.

A nappali-étkező-konyha impozáns galériás terébe érve nagyvonalú eleganciát érzékelünk, hívogató, otthonos társalgóval, könnyed étkezővel, jól funkcionáló, részben szeparálható konyhával és bárszékekkel. A falon egy nagy méretű modern festmény hoz izgalmas lendületet a felhasznált színek hangulatához.

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj fiú fürdőszoba

Német Ágnes Csilla - Családi ház lakberendezés Év lakberendezője díj fehér fürdőszoba

Sikerült egy olyan reprezentatív, modern otthonnak megszületnie, amely igazi térélményt és felfedezést nyújt a család minden tagjának.

Német Ágnes Csilla lakberendező

Web: www.casaart.hu

Budapesti irodánk címe:

Bejelentkezés időpont egyeztetés után:
13. kerület, Pozsonyi út. 1. fszt. 3. A Jászai Mari térnél
Mobil: 30/305-6352 - Email: casaart.bp@gmail.com

Kecskeméti irodánk címe:

Bejelentkezés időpont egyeztetés után:
6000 Kecskemét, Arany J. u. 3.
Mobil: 30/305-6352 - Email: casaart.iroda@gmail.com