A neves építészekből és belsőépítészekből álló zsűri a beadott pályamunkák alapján választotta ki a díjazottakat. A Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett Tervezők Estéjén, dr. Bálint Imre Ybl díjas építész adta át a legjobb tervezőnek járó díjat. 

Németh Ágnes Csilla lakberendező a Tervezők Bálján

Az év lakberendezője pályázat díja 2014

A győztes pályamunka és az elkészült lakás

A családcentrikus fiatal pár két kislányukkal modern, otthonos, tágas élettérre vágyott az új családi házukban. A belépőt elegáns és világos tér fogadja modern képekkel, puffokkal és design tükörrel, és ellátni egészen a nappaliban található kandallóig. A dió színű padlóburkolat egységesen jelenik meg az egész lakásban, melyet a konyhában és az előszobában betétszerűen beépített modern greslapok díszítenek. A ház mennyezeti hűtés-fűtés rendszere az álmennyezet és világítás tervezésekor a fénysáv lámpa beépítésének ötletét vetette fel. A kandallónál az antracit színű burkolatot irányított fényforrások világítják meg.

A nappali impozáns, nagy lámpatestjei, a kényelmes design ülőgarnitúra, a puha szőnyeg, és a lágy vonalú dohányzóasztal otthonosságot visznek a térbe. Az igényes modern otthonban a kortárs művészeti alkotások is megjelennek. A minimalista konyhában a színek harmóniáját a magasfényű fehér frontok, szürkésbarna szekrényelemek és a színben ezzel megegyező kőőrleményes munkalap felületek alkotják.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Az év lakberendezője 2014 pályázat pályamunka

Németh Ágnes Csilla lakberendező a Tervezők Bálján

Németh Ágnes Csilla lakberendező

Web: www.casaart.hu
Cím: Időpont egyeztetés után: 6000 Kecskemét, Arany J. u. 3. és
Budapest
Pozsonyi út. 1. fsz. 3. (a Jászai Mari térnél)

Telefon: 06 30/305-6352
Email: casaart.bp@gmail.com