Modern vagy mediterrán házat építsünk ha értékálló, meleg hangulatú és értékálló otthont szeretnénk?
Mekkora ház kell egy fiatal családnak és mekkora azoknak a szülőknek ahol a gyerekek már kiröppenek a házból? teszik fel sokan a kérdést akik építkezni szeretnének. – NÉMET ÁGNES CSILLA lakberendezőt kérdeztük aki, ingatlanok fejlesztésével is foglalkozik.

– Igen, szerencsére sokan már az építkezési szándékon gondolkodva eljutnak hozzám, s ajánlhatok építészt és kerttervezőt, akikkel együtt teljes lesz a ház külső és belső összhangja. Az alaprajzot az első pillanattól kezdve együtt alkothatjuk meg. A minimál és modern házak is tudnak nagyon otthonosak lenni, ez belsőépítészet kérdése. De egyértelmű, hogy az az értékálló ingatlan, aminek stílusa halad a korral, mellőzi a túlzásokat és megfelelő minőségű anyagokkal készül kívül-belül. Ezek a későbbiek során is jól értékesíthetők.

Míg egy fiatal családnál a külön gyerekszobák és a nagyobb, egylégterű nappali-konyha a fontos, addig azoknál a pároknál, ahol már részben vagy teljesen elköltöztek a fiatalok otthonról, egy új helyzetre kell
felkészülni. A hétköznapokban gazdaságosan működtetni a házat, de alkalomadtán tudjuk, hogy a nagyiknál gyűlik össze a család, tehát legyen elegendő hely az ünnepi ebédekhez, unokáknak, családi nagy beszélgetéseknek a nappaliban és a teraszon.

Néhány éve jelentős változás kezdődött a családi házak épületgépészetében. Sokan csak azért építkeznek, mert új építéssel kedvezőbb áron és feltételekkel tudják megoldani, hogy egyszeri befektetéssel, szinte rezsiköltség nélkül működtessék a házukat. Ezt még aktív korukban megteremtik, így nem aggódnak a későbbiekre nézve. Az alábbi vidéki családi ház tulajdonosai korszerű, minőségi anyagokra, nagyvonalú, de élhető terekre vágytak, visszafogott eleganciával. A házaspár kezdetben mediterrán stílusú házban gondolkodott, de a lakberendezővel való beszélgetés során körvonalazódott egy modern városi otthon igénye, amiben megjelenik a meleg hangulatú, olasz életérzés. 

A házba belépve az egységes szép fapadló, a meleg színek és az ülőgarnitúra hívogató elrendezése azonnal otthonos érzetet kelt, ezt nagyon szeretik a tulajdonosok.

Nappali - Német Ágnes Csilla lakberendező

Álmennyezet tervezés Német Ágnes Csilla lakberendező

Kandalló és dolgozó nappaliban Német Ágnes Csilla lakberendező

Modern nappali - Német Ágnes Csilla lakberendező

Tapéta az étkezőben - Német Ágnes Csilla lakberendező

A különleges függesztett lámpák változó magasságúak, az étkezőben vonalban, a nappaliban pedig körben elhelyezve. Modern házba is lehet mediterrán hangulatot vinni, de másképpen. Ezt olyan olasz tapétákkal értük el, aminek a mintái olaszországi patinás épületek falain lettek befotózva, s ezek képezik a grafikai szerkesztés alapját, amit az általunk meghatározott szürkéskék színben nyomtattak ki, különleges préselt és antikolt stílusban. Ezek a tapéták hangulatos hátteret adnak a minőségi és finom színű olasz bútoroknak, s szépen illeszkednek a modern festményekhez is.

étkező lakberendezés - Német Ágnes Csilla lakberendező

Mivel magyaros ételeket szeretnek és készítenek rendszeresen, így az volt a kérésük, hogy a konyha elegánsan szeparálható legyen, de mégis kapcsolódjon a tágas és reprezentatív étkezőhöz, valamint az egyik teraszhoz. A konyhában a világos konyhabútor jó hangulatot ad, a mogyoró színű kőpult és festett üveg hátlap praktikus, könnyen takarítható felületek. Nagyon kedvelik az óriási méretű padlólapokat, melyek 120x120 cm-esek, mert így csak néhány fuga van a helyiségben, s szép egységes felületet képez. Az étkezőbe szépen ívelt, modern lábú, bővíthető hosszúságú étkezőasztal került, fafurnéros asztalfelülettel, kényelmes bőrszékekkel. 

Minimál fehér konyha - Német Ágnes Csilla lakberendező

Hálószoba design tapéta - Német Ágnes Csilla lakberendező

Minimál fürdőszoba - Német Ágnes Csilla lakberendező

Gyerekszoba - Német Ágnes Csilla lakberendező

Zuhanyzós fürdőszoba - Német Ágnes Csilla lakberendező

Vendégszoba berendezés - Német Ágnes Csilla lakberendező

Terasz Kiskunhalason Lakberendező - Német Ágnes Csilla

Ház Kiskunhalason Lakberendező - Német Ágnes Csilla

A házat három oldalról körülvevő modern kert is gyönyörű lett, nagy terasszal és kültéri grillkonyhával, bárszékekkel, medencével, amit a család rendszeresen és jó hangulatban használ tavasztól-őszig.

– Úgy olvastam a honlapodon, hogy e családi ház tulajdonosai levelet írtak Neked a beköltözésük
után, melyben sok más mellett megköszönik, hogy megtervezted ÁLMAIK OTTHONÁT!

– Igen, nagyon hálásak voltak a közös munkáért és a végeredményért, s boldogan megosztottam ezt. Akik a tervezés előtt tájékozódni szeretnének rólam és a munkáimról az alábbi weboldalon találnak meg. 

Német Ágnes Csilla lakberendező

Web: www.casaart.hu

Budapesti irodánk címe:

Bejelentkezés időpont egyeztetés után:
13. kerület, Pozsonyi út. 1. fszt. 3. A Jászai Mari térnél
Mobil: 30/305-6352 - Email: casaart.bp@gmail.com

Kecskeméti irodánk címe:

Bejelentkezés időpont egyeztetés után:
6000 Kecskemét, Arany J. u. 3.
Mobil: 30/305-6352 - Email: casaart.iroda@gmail.com