A kettéválasztást alapvetően a nem túl szerencsés háromszög formájú alaprajz indokolta. Másrészt az átlagos állapotú házban egy nagy lakóterű, nagy értékű lakás nemigen lett volna kelendő. A home staging lényege a lakás felkészítése az eladásra, mely által sokkal gyorsabban és emeltebb áron értékesíthető egy ingatlan. Sok múlik a részletek, a funkcionalitás kidolgozásán, a látványon. Az egész lakást otthonná kell varázsolni, mert az emberek jelentős hányadában nincs meg ez a képesség, hogy  adott tereket teljesen berendezve el tudjanak képzelni. Ez egyfajta segítség ahhoz, hogy miből mit lehet kihozni.

A befektető Tündik Juditot bízta meg az átalakítási és lakberendezési munkákkal, illetve home-staging ötleteivel kellett vonzóvá és eladhatóvá tennie az ingatlant. Judit főállásban fotográfus de tehetséges lakberendező és rajongásból foglalkozik a home-staging-gel. Korábbi munkáit ide kattintva tekinthetik meg. Javaslatára történt a lakások kettéválasztása, mert véleménye szerint így lesz nagyobb esélye a gyorsabb értékesítésnek. Alapos átgondolás után az eredeti lakásból lett egy 75 nm-es normál méretű és egy 30 nm-es kislakás. 

A nagyobbik lakásban két hálószoba, egy külön mellékhelyiség egyben a fürdőszobával, és egy világos, tágas amerikai konyhás nappali található. A kisebb lakásnak is lett külön hálószobája, külön fürdője és wc-je, és egy egészen élhető méretű amerikai konyhás nappali tere. 

A 75 nm-es lakás

Halványzöld kanapé

Home staging felkészítés eladásra

Nappali étkező és függőfotel

Modern kandalló beépített

Modern franciaágy a kis hálószobában

Pálmaleveles tapéta a hálószobában

Nyitott polcos szekrény a hálószobában

Türkiz étkezőszékek a konyha mellett

Modern fürdőszoba átalakítás

Márvány mintás falburkolat a fürdőszobában

Home Staging fürdőszoba és wc

Lakás háromszög alaprajzzal

 

Bajcsy-Zsilinszky utcai ház

Bajcsy-Zsilinszky utcai ház

A 30 nm-es kis lakás

Beton mintás tapéta

Étkező és nappali 30 nm-en

Nappali, konyha és étkező 30 nm-en

Modern fürdőszoba átalakítás

Fehér konyhabútor kis lakásban

A lakás eladó, további információ Tündik Judittól, a +36 70 315-7718 -as telefonszámon kérhető.