Az Oooox tervező stúdiótól már bemutattunk egy szépen berendezett lakást, amit ide kattintva tudtok megnézni. Előszeretettel alkalmazzák az új trendeket az általuk készített házakban, lakásokban, törekednek a fiatalos összehatásra, amit sok-sok egyedi ötlettel valósítanak meg. 

Fisgbone étkezőszékek

Az egybefüggő helyiség csiszolt beton burkolatot kapott. Hogy ne legyen túlzott az ipari jelleg, az étkező alá egy szép és puha kilim szőnyeg került. 

Tömörfa étkezőasztal

A kényelmes étkezőasztal köré akár tíz széket is el lehet helyezni. A kissé eklektikus enteriőr mégis nyugalmat áraszt. Ebben szerepet játszik az is, hogy a hosszú ablaksoron keresztül a zöldellő kertet láthatjuk.

Keleti szőnyeg és modern étkező

A nyitott polcos egyedi szekrény számos lakberendezési kiegészítőt tud befogadni. Az étkezőasztal lábai egy pontba futnak, így kényelmesebben el lehet férni az asztal körül. 

Natúr fa és antracit nappali bútor kombináció

A nappali kényelmes betonszürke kanapéjáról a tévét is kényelmesen nézhetjük. A sínen futó tolóajtó modern változata harmonizál a tévé mögötti faburkolat árnyalatával. 

Nagy és kényelmes kanapé

Optimális sarokkanapé méret, ahová többen is kényelmesen le tudnak ülni. A dohányzóasztal márvány táblája igazi dísze a nappalinak. 

Szigetes konyha betonos felülettel

A konyhabútoron tovább folytatódik a masszív beton design. A beépített pazar borhűtő ablakán keresztül, válogathatunk egy egyes fogásokhoz ajánlott nedűkből. A tervezők bravúros ötlete volt, hogy stencil segítségével vigyenek fel klasszikus mintákkal a nyers beton felületekre. A padlón induló mintázat egészen a mennyezetig tart. A fal melletti konyhabútor blokk egyfajta monolit egységet alkot azáltal, hogy fogantyúkat elrejtették. 

Konyhasziget csiszolt beton felülettel

Gardróbszoba öltözőpaddal

Az étkezővel szomszédos gardróbszobában egy nagy, egyedi tervezésű tárolószekrényt találunk, aminek kárpitozott ülőpad része megkönnyíti az öltözködést és pakolást. 

Szürke mintás tapéta hálószobába

A beton design a hálószobából sem hiányozhat. Különleges modern mintájú posztertapéta került a franciaágy mögé. 

Natúr színű ágynemű

Sarok fürdőkád

Egy szép megoldás ami szintén arról tanúskodik, hogy itt hozzáértő tervezők jártak. Az aszimmetrikus fürdőkád faltól-falig tartó beépítést kapott. Így marad hely a pakolásra és a szerelőnyílásnak köszönhetően a szerelvényekhez is hozzáférünk. 

Csiszolt beton fürdőszobai padló

A fürdőszoba betonfalai között egy zuhanyzót és és hatszögletű lapokkal díszített mosdó szekciót találunk. A natúr fa színe itt is feltűnik, ennek a két színnek az együttes használatát mostanra már meg is szokta a szemünk. Ha megtetszettek az Oooox stúdió munkái, akkor látogass el a weboldalukra: www.oooox.com