Antal Réka lakberendező mesél a felújítás és lakberendezés részleteiről: "Eredetileg egy pici előszobából nyílt az ablaktalan konyha. Szintén az előszobából nyílt egy hosszúkás nappali, amiben már volt egy fekvő galéria. A galéria alatt lehetett belemenni a pici és sötét fürdőbe. Szerencsére volt lehetőségünk az elrendezésen változtatni: az előszoba és a nappali, illetve a nappali és az eredeti fürdőszoba közti falakat elbontottuk, az eredeti fürdő helyén alakítottuk ki az új konyhát, a korábbi konyha helyén pedig egy tágas fürdőszoba kapott helyet. A lakásnak egyetlen nagy ablaka van, azonban az új elrendezésnek köszönhetően mégis fényes, világos lett.

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás nappali

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás pálmaleveles tapéta panel

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás kis lakás nappalija

Mivel rendszeres kiadásra szánt Airbnb lakásról van szó, a célcsoport meghatározásakor a fiatal párokat céloztuk meg, illetve fontos szempontnak tartottuk, hogy amikor a Budapestre érkező turisták a szállások közt böngésznek, ennél a lakásnál egy kicsit elidőzzenek, ne úgy tekintsenek rá, hogy „ez jó lehet”, hanem úgy, hogy „itt szeretnék megszállni”. Ezért mertünk bátrak lenni.

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás nappali

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás ágya a galérián

A tulajdonos szeretett volna egy nagy, egész falat beborító tapétát – ezt választottuk ki először és ez határozta meg a koncepciót. Minden mást ehhez igazítottunk. Nem féltünk keverni a színeket: zöld, kék, szürke, barna, arany, rózsaszín, fehér tökéletesen megférnek egymás mellett. A textúrák tekintetésben: márvány, fém, fa, bőr, bársony anyagokat használtunk. Sok karakteres, finoman eklektikus elemet helyeztünk el, amik együtt mégis csodás egységet alkotnak.

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás egyedi konyhabútor

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás hatszögletű konyhacsempe fehér

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás kis étkezőasztal

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás étkező

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás gardróbszekrény

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás fürdőszoba fekete mosdóval

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy olyan szuper megrendelőkkel dolgozhattam együtt, akik pályakezdő létemre teljesen szabad kezet biztosítottak nekem, az első perctől megbíztak bennem, továbbá remek ízléssel rendelkeznek és ők maguk is hozzá tudtak tenni ehhez a projekthez. Úgy gondolom, hogy mindannyian nagyon szeretjük és a magunkénak érezzük az elkészült kis lakást – reméljük, hogy a vendégek is nagyon jól fogják érezni magukat itt."

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás zuhanyzós fürdőszoba

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás modern fürdőszoba lakberendezés

Antal Réka lakberendező - Airbnb lakás alaprajzElérhetőségek:

Tervezte: Antal Réka lakberendező

E-mail: hello@daiquiri.design

Telefon: +36-30 520-47-15

Antal Réka lakberendező

Fotók:

Csoboth Edina, Instagram: @edinacsobothphotography