Cornwall Angliának a Tamar folyótól és Devontól délnyugatra fekvő félszigeten elhelyezkedő legnyugatibb megyéje. Itt található Cubert település, ahol ez a fantasztikusan berendezett különleges minőségű, a műanyagokat nagyban nélkülöző, akár néhány napra is kiadó faszerkezetes ház épült. A domináns alapanyag a fa, jellemzőek a természetes színek, az ódon és újrahasznosított lakberendezési kiegészítők. Érdekes egyvelege ez a magas minőségnek, a vintage és vidékies hangulatnak. De nézzünk néhány érdekes részletet: 

Nyári lak

Régi kábeldob vette át az étkezőasztal szerepét. A nappali falán végtelenül egyszerű de látványos polcszerkezet ad helyet a régi konyhai eszközöknek, mérlegnek, darálónak, olajlámpásnak. 

Stílusos nyári lak természetes lakberendezéssel

Központi elem a kályha és a hosszú kürtője, valamit a függőfotel, amiért a legtöbb esetben komoly verseny folyik.

Fonott bevásárlótáskák

Az előszobában régi horgászfelszerelés, egy hajóláda és natúr színű, kissé kócos fonott lámpabúra fogadja a betérőket. A zsákvászonból készült párnahuzatok is a nyers természetességet erősítik. 

Előtéri kanapé

Maradék faanyagból készült konyha

A modern konyhai gépekkel szerelt konyha újrahasznosított fából készült. A nyitott polcokon itt is számos régiség teszi patinássá az enteriőrt. 

Faburkolat a konyhafalon

Fém kályha csővel

Függőfotel a nappaliban

Régi kábeldob asztal

Kinyitható kanapé a nyaralóban

Ágy natúr lakástextilekkel

A hálószobában a régi létre a ruhatárolásban segít, a kecses bambusz szálak pedig a franciaágyat keretezik. 

Hálószoba a faházban

Natúr szőnyeg az ágy előtt

Fonott éjjeliszekrény

Zuhanyzó modern csempékkel

A fürdőszobában leegyszerűsített geometriai minták kontrasztja egészíti ki a lábas kád, kényelmes és hosszas fürdőzésre csábító lágy íveit. 

Vinatge csempék

Egyedi pergola a kerti bútor felett

Függőágy a terazson

A verandán a kora esti félárnyékban kellemesen pihenhetünk a függőágyban.