Cornwall Angliának a Tamar folyótól és Devontól délnyugatra fekvő félszigeten elhelyezkedő legnyugatibb megyéje. Itt található Cubert település, ahol ez a fantasztikusan berendezett különleges minőségű, a műanyagokat nagyban nélkülöző, akár néhány napra is kiadó faszerkezetes ház épült. A domináns alapanyag a fa, jellemzőek a természetes színek, az ódon és újrahasznosított lakberendezési kiegészítők. Érdekes egyvelege ez a magas minőségnek, a vintage és vidékies hangulatnak. De nézzünk néhány érdekes részletet: 

Régi kábeldob vette át az étkezőasztal szerepét. A nappali falán végtelenül egyszerű de látványos polcszerkezet ad helyet a régi konyhai eszközöknek, mérlegnek, darálónak, olajlámpásnak. 

Központi elem a kályha és a hosszú kürtője, valamit a függőfotel, amiért a legtöbb esetben komoly verseny folyik.

Az előszobában régi horgászfelszerelés, egy hajóláda és natúr színű, kissé kócos fonott lámpabúra fogadja a betérőket. A zsákvászonból készült párnahuzatok is a nyers természetességet erősítik. 

A modern konyhai gépekkel szerelt konyha újrahasznosított fából készült. A nyitott polcokon itt is számos régiség teszi patinássá az enteriőrt. 

A hálószobában a régi létre a ruhatárolásban segít, a kecses bambusz szálak pedig a franciaágyat keretezik. 

A fürdőszobában leegyszerűsített geometriai minták kontrasztja egészíti ki a lábas kád, kényelmes és hosszas fürdőzésre csábító lágy íveit. 

A verandán a koraesti félárnyékban kellemesen pihenhetünk a függőágyban.