Nem véletlenül, hiszen az alaposan megtervezett színek, gondosan összeválogatott bútorok és kiegészítők ezt éreztetik velünk.

A IX. kerületben járunk, egy újépítésű ház 3. emeletén. A 67 nm-es lakás amerikai konyhás nappaliból és 2 hálószobából áll, amihez egy 8 nm-es erkély is tartozik. A klasszikus vonalvezetésű bútorok elegánsan modern összhangot képeznek a praktikus elrendezésű konyhával, a hosszú, leomló függönyökkel, csillárral, a visszafogottan jelen lévő kiegészítők pedig otthont varázsolnak a szobából. Saroklakásként rengeteg fény áramlik a belső térbe, ezt kihasználva a sötétebb tónusú bútorok adta kontraszt is remekül érvényesül. A falak színe fehér illetve halvány bézs, amit tökéletesen egészít ki a sötétebb árnyalatú parketta.

Újépítésű lakás a 9. kerületben nappali és konyha

Étkező és nappali klasszikus vonalú bútorokkal

Az ősz beköszöntével a természet gyönyörű színekben pompázik, körülöttünk minden megnyugszik, lecsendesedik. Míg tavasszal és nyáron a friss, üde színeket használtuk előszeretettel, amik mozgalmassá teszik az enteriőrt, úgy ősszel sokkal inkább a melegebb, tompább tónusokra fókuszálunk. Meleg időben a vékony, szellős len anyagokat kívántuk, a hűvös idő kezdetével ezeket felváltják vastagabb és puhább társaik.

Gardróbszekrény is került a kényelmes hálóba

Dekoratív képek kerültek a hálószoba falára

A textilek kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy a különféle árnyalatok harmóniában legyenek egymással, és az egyes helyiségek színei szinkronban legyenek, ezáltal is erősítve a lakáson belüli összhangot. Az óarany színű, puha szőnyeg, a szürke és bézs tónusú kötött párnák, bársony huzatok mind-mind fokozzák jó kedvünket, és az otthon melege érzést. Mindezt kiegészítettük a falon lévő  minimalista vonalrajzokkal, és az éjjeliszekrényre helyezett illatos gyertyákkal.

Pihenési lehetőség a teraszon

A nappaliból kilépve egy kényelmesen tágas erkély fogad minket, ahol esténként a mécseseket meggyújtva egy puha pokróc alatt ősszel is élvezhetjük a levegőn töltött perceket.

Elérhetőségeink:

Flatco logo

Flatco bérelhető ingatlanok

Website:  www.flatco.hu
Email: info@flatco.hu
Telefonszám: +36-1-9193261 
Címünk: 1097 Budapest, Nádasdy u. 15/b. 
Facebook: Flatco Budapest     
Instagram: @flatcobudapest