Judit beavat minket a tervezés részleteibe: 

"Már az építészeti tervezésnél megkerestek a tulajdonosok, hogy a belsőépítészeti munkák is szakértő bevonásával kezdődjenek. Így sikerült az alaprajzot is még a kezdeti fázisban az építésszel konzultálva optimalizálni. Mi az építész által elkészített alaprajzi vázlatokat finomítottuk egyedi belsőépítészeti ötletekkel, majd erre reflektált az építész és ez egy oda-vissza játék alakult ki a tervek megvitatásában, mindaddig, míg elértük a megrendelnők számára is végleges és elfogadott verziót.

A kiindulási alap egy olyan mai értelemben megfogalmazott klasszikus belső design volt, ami a korabeli klasszikus villák enteriőrjeinek hangulatát is visszaadja. Ez az irány egészült ki helyenként art deco elemekkel a kivételes luxus jegyében. Az alaprajz vonatkozásában a szülői fürdőszobát emelném ki, melynek valóban nem szokványos az elrendezése. Egy térbe állított kör alakú kád áll a középpontjában, melyből jól látható a gyönyörűen megtervezett kert. A kívánt hangulat és színvilág tekintetésben prioritást élvezett az arany, valamint a bézs és a barnák különböző árnyalatainak megjelenítése. Az elegáns előtérben ez a hangulat már határozottan tetten érhető. A nemes és minőségi anyagokat, burkolatokat stílusban hozzá illő módon egészítik ki az elegáns bútorok és lámpatestek.

Az előtérrel egy légtérben találhatók a közösségi élet színterei; nappali, konyha és az étkező, valamint a közlekedők is. Az egységes megjelenés érdekében a közlekedő terét is olyan részletgazdagra tervezzük meg, mint a nappalit, hiszen annak szerves részét képezi. A bútorok és lámpatestek íves formája, a függöny lágy kifinomult íve nagyon szépen hozza a klasszikus eleganciát, míg a visszatérő hatszög motívum szépen ellensúlyozza és harmóniába rendezi azokat.

Az art deco hangulatot fényes, tükröződő, csillogó felületek képviselik, mind a textileken, mind pedig a búrotokon a lámpatesteken és a választott falburkolatokon. A puhaságot a bársonyok és a selymek kifinomult játéka biztosítja. A luxus pompájára a designmozaikok teszik fel a koronát. Igazán kivételes és exkluzív élettér jött létre ebben a családi házban, felidézve az egykori klasszikus villák hangulatát."

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit Belsőépítész

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign
A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!