Ismerjük meg Dóró Judit belsőépítész gondolatait a tervezés részleteiről és a megrendelői igényekről: 

"Nagyon örültünk a felkérésnek, mert tudjuk, hogy azoknál a projekteknél lesz a végeredmény a leglátványosabb, ahol a megrendelők részéről maximális a bizalom a szakmaiságunk irányába. Ez most is beigazolódott. Sikeresen. A stílusigény egy élhető  elegáns és modern élettér kialakítása volt a megrendelőim részéről. Az alaphangulatot, a burkolatokat, a színeket lilás és rózsaszínes árnylatokkal egészítettem ki. A viszonylag tágas előtéri rész fókuszában egy stílushű műalkotás található, ami tökéletes összhangban van a lakás színeivel. Ezt még vonzóbbá tettük a környezetében elhelyezett  mennyezeti dekorelemmel és tükrös lámpamegoldással. Az érkezőket egy reprezentatív gardróbbal és elegáns tükrös konzolasztal fogadja. A helyiség keskenyebb részeit tükröződő és áttetsző felületek játékával ellensúlyoztuk. A viszonylag sötét, kőmintás padlóburkolat ellenére sincs olyan benyomásunk,  hogy zsúfolt vagy szűk lenne ez a terület. A tágasságot fokozza, hogy az előtérrel egy légtérben található a konyha, az étkező és a nappali is. A háromdimenziós mennyezet dekoráció összekapcsolja az előteret a nappali téregységgel.

Ennek a térnek a leglátványosabb eleme a nappali elegánsan kárpitozott designfala. Anyagaiban színeiben visszaköszön a ház hangulata. A kellemes társalgósarok legnívósabb eleme az íves vonalvezetésű, tűzött nagyméretű kanapé. Az exkluzív  emeleti részen a szülői  lakosztály található nagyméretű üvegfalas fürdőszobával, hálószobával, melyet egy járható gardróbon át közelíthetünk meg. A lilás kékes színtónusok itt is konzekvensen folytatódnak.

A ház egyik legszembetűnőbb jellemzője, hogy az ablakokon nem található belső árnyékolás, textília. Ez külön megrendelői igény volt. Bevallom elsőre számomra is meghökkentő és ugyanakkor kihívás volt, hogy olyan megoldást találjak, melyben ne is hiányozzon ez a lakberendezési elem és mégis otthonos legyen a tér. Úgy érzem sikeresen megoldottam ezt az igényt, a térérzet teljes és reprezentatív lett. A ház több pontján is felbukkanó lilás dekorburkolat a fő stílusirányzat egyik meghatározó eleme, a design többi része is ehhez igazodik. Egy egyedi modern, trendi belső alakult ki art deco elemekkel fűszerezve és extra designmegoldásokkal kiegészítve."

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit Belsőépítész

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign
A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!