Dóró Juditot kérdeztük a nem mindennapi tér kialakításának részleteiről: 

"A Tulajdonos a belsőépítészeti koncepcióban a szürke, ezüst, fekete színek egységét kívánta megjelenteni luxus életérzéssel társítva. Az üzlethelyiség eredetileg egy múlt századi építésű házban található. A mennyezete dongaboltozatos, melyhez modern, extravagáns hangulati elemeket társítottam. A tér központi és meghatározó elme egy térbe állított design fal és egy fekete, törtvonalú eladópult lett.

Luxus óraszalon Dóró Judit belsőépítészeti látványterveivel

A designfalat kereteztem egy átvilágított, az üzletben több helyen visszatérő new art deco motívummal. Ez a központi elem egy designszőnyegen, mint egyfajta pódiumon áll. A pult fölött egy nagy méretű Tom Dixon lámpa kompozíció gondoskodik az óracsodák megfelelő megvilágításáról. Ez a lámpa egy meglévő darab volt, amit ügyfelem kérésére az új térben is megjelenítünk.  

Kőmintás felületek az üzletben

Beépített vitrin az órák számára

A luxusórákat bemutató fali beépített vitrinek, teljes felületükön egyedi kárpitozást kaptak. A vitrinek 3d hatású burkolatát a led fények tovább hangsúlyozzák. A térben még találunk egy kényelmes kanapét is, az oldott légkörről pedig  a design hangsugárzón keresztül érkező halk háttérzene gondoskodik.

Térelválasztó pengefal

A tér másik részében egy hatalmas led Tv-n keresztül ismerkedhetünk a legújabb óramodellekkel. A hátsó traktusba a térben álló falat megkerülve jutunk. A közlekedőben találjuk a diszkréten elhelyezett és a berendezéshez designban is jól illeszkedő beépített borhűtőt és kávéfőzőt.

Teakonyha kávéfőzővel

Közlekedő és étkezőpult

A teakonyhában szintén fellelhető az épület homlokzatán is látható barokk stukkóelem és az art deco hangulatú, tört vonalú motívumrendszer. Ez a minta került fel az üzletteret és a teakonyhát elválasztó átjáró burkolatára, és a teakonyha különleges világító falburkolatára is.

A kétfunkciós munkaasztal és reggelizőpult falburkolatán visszaköszön az üzlettérben már megjelenített bársony falikárpit. A nagy belmagasságot modern lámpatestek játékos elhelyezésével tettem különlegessé. Ebben a helyiségben a stukkókkal borított falon helyezkedik el egy falba simuló irodaajtó.

Kézmosó designmosdó

Maszkulin stílusú wc

Mivel a vendég és személyzeti mosdó közös így a mellékhelyiségnek is a tökéletességet kell sugároznia. A mosdó helyiség különlegessége a térbe állított design mosdó, mely nem mindennapi formájával díszít. A mennyezeti lámpa stílusban, színben ehhez a maszkulin hangulathoz illeszkedik, viszont könnyedségével ellensúlyozza  a sötétebb tónusokat. A bronzos árnyalatok viszont oldják ezt a sötétebb  színvilágot. Összességében egy nagyon izgalmas modern-klasszikus hangulat jött létre, ami méltó környezetben képviselheti a világmárkák műremekeit. "

 

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit Belsőépítész

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign
A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Stúdió tulajdonát képezik!