Több évtizedes belsőépítészeti és lakberendezési tapasztalatunk hátterében mindig öröm számunkra, ha ügyfeleink ismételten megbíznak bennünket új feladattal, mert ilyenkor már a személyiségük, életvitelük ismeretében rendkívül rugalmasan tudjuk formálni az új igényszint szerinti kívánságaikat. A tervezési munkafolyamat gyakran hosszú és izgalmas út a végső megvalósításig. Az otthon formálása számos inspirációs gondolat és a szaktudás összhangjának megteremtése. Egyedi koncepciót dolgoztunk ki online tervezési megoldásokra is. Tervező csapatunk országhatáron túli megbízásokat is vállal személyre szabott konzultációkkal és tervezéssel. 

Ebben a munkában olyan enteriőröket hoztunk létre, melyek letisztultan elegánsak, egyszerre megnyugtatóak, s mégis fantáziadúsak. Egyszerre van jelen a modern, nyugodt és az egyedi extravagáns, megszokottól eltérő hangulat.

Léces falburkolat leddel

Vízgőz kandalló látványterven

Összhatásában letisztult és időtlen alkotás, melyet a különböző anyagok, színek, fényes és matt felületek, valamint az izgalmas és mutatós Manooi rose gold lámpatestek kézzel csiszolt kristályai és fényei nyújtanak. A fény a tágas tereknek köszönhetően természetesen árad be a nagy ablakfelületeken. Az esti hangulatot szabályozható fényforrásokkal fokozhatjuk, mind a térhatású dinamikus falpaneleken és különböző ritmusban kapcsolható led-ek formájában. Luxus érzetét keltik a szolidan megjelenő fémes intonációk, melyek a lámpákon és a konyhasziget végében látható vízgőz látvány kandalló keret rámáján is láthatóak.

A konyhában tevékenykedő személy a fő életteret és a csodálatos kertet teljes egészében áttekintheti, melynek köszönhetően munkavégzés közben is a családi élet fő részese lehet. A konyhasziget pultból kiemelkedő szag- és páraelszívója közvetlen a főző felület magasságában csak használat közben emelkedik ki.

Étkező design asztal és lámpa

Étkezőpultos nagy konyhasziget

Elegáns előszoba púder színben

Előszoba egyedi bútorral

Manooi rose gold lámpatestek

Térelválasztó üvegajtó

Lépcső az emeletre

A terek kapcsolatai révén a fő élettér és az intim zónák szépen elhatároltak. A lakók és a vendégek impozáns bejáraton keresztül jutnak be a házba. Az egyedi lámpatestekkel kiemelt lépcsőház megpillantása után a vendégváró kényelmes étkezőt és a konyhasziget végében elhelyezett élményfokozó kandallót látjuk. A térben továbbhaladva tárul elénk a nappali és oldalirányban a kényelmes és tágas konyha, melynek beépített sütővel, mikróval és kávéfőzővel elhatárolt magas szekrény elemei mögött még egy kamra is rejtőzik. A földszint intim zónájában a szülői hálószoba, nagy méretű gardrób, fürdőszoba és mosókonyha kapott helyet.

Luxus hálószoba földszínekkel

Kárpitozott falburkolat

Vendégszoba fala

Minimál fürdőszoba Szűcs Klára mester lakberendező

Arany mozaik burkolat

A lépcsőház nyitott tágas térérzete az emeletre érkezéskor is jelen van. Az emeleti szint szeparált. Egyik oldalán a gyermekek birodalma, míg a másik, nappali feletti területen egy hatalmas üvegfallal határolt többfunkciós, általunk úgynevezett univerzális helyiség látható. Ebben a helyiségben egyszerre van jelen a wellness és a házi edzőterem, valamint vendégszoba lehetősége is. A helyiség megalkotásakor a két teljesen külön funkciót úgy kellett megformálni, hogy a vendég ne érezze magát egy súlyzókkal teli edzőteremben, ugyanakkor az edzés lehetősége is jelen legyen. A hatalmas tükörfelület összességében olyan hálószoba funkciókat takar, melyben a kényelmes lehajtható szekrényágy és tároló bútorok is jelen vannak. A helyiség okosüveggel ellátott üvegfala vendégváráskor teljes intimitást ad az itt tartózkodó személyeknek.

Konditerem wellness részlege

Konditerem ágyszekrénnyel

Kondiszoba elrejtett ággyal

A gyermekszobák megtervezése az egyik legkedvesebb feladatok közé tartozik, hiszen kicsit újra gyermeki szemmel is gondolkodhatunk. A kisfiú szobája egy hangulatos játékbirodalom sok-sok tároló felülettel. Az ablak két oldalán megosztott tapéta a léggömb lámpák, a házikó formát adó kuckós ágy és szekrény kombináció, a tárolásra, ülésre egyaránt megfelelő puffok a kisgyermeki én igényéhez igazított.

Gyerekszoba egyedi szekrénye

Kisfiú szoba faldekoráció

Fiúszoba lakberendezés

A kislány szobája már junior és tinilány szoba igényének is egyaránt megfelelő bútorzatot kapott. A jelenleg kedvenc "Jégvarázs" hangulatára formált kiegészítő tárgyak könnyen lecserélhetőek, így a szoba hangulata bármikor új hangulatúvá formálható a gyermek igénye szerint. 

Tiniszoba Jégvarázs dekoráció

Lányszoba, tiniszoba padlószőnyeg

 

Elmondhatjuk, hogy a ház egészében a tervezés részleteinek megteremtésével, magas minőségű alapanyagok használatával egy megszokottól eltérő könnyed, fantáziadús különleges enteriőr összhatást hoztunk létre, mely otthonban ott van a szeretet, a család, a vendégvárás és az impozáns szolid luxus egyaránt.  

Szűcs Klára lakberendező

Facebook.com/onlineinteriordesignplan

Telefon: 06 (30) 961-3666

Fürdőszoba | Látványtervezés | Burkolattervezés | Lakberendező

Szűcs Klára lakberendező