Bár ez a minigarzon csak 35 m2-es alapterületű, a belmagasság nagyobb az átlagosnál, ennek köszönhetően jobb térérzetet eredményez. A berendezés a "minőség és funkció erőteljes színek nélkül" jegyében született meg monokróm, azaz egy szín dominanciájára kihegyezve skandináv stílusban. A lakás egyébként egy régi belvárosi "bérház" legfelső szintjén található, ahol sok tetőtéri lakást alakítottak ki az utóbbi évtizedekben. Ezért is látható helyenként néhány téglafal, illetve a fő füstelvezető egykori helye, amit szándékosan nem is takartak el. 

Tetőtéri konyhabútor krém színben

A tetőablakoknak köszönhetően természetes fényben nincs hiány, az étkezővel közös konyhában is kellemes a hangulat. Három fő részére megfelelő méretű ez az asztal. 

Klasszikus krém színű konyhabútor

A konyha megtervezése már nagyobb odafigyelést igényelt. Igazodni kellett a tetősík vonalához, de még az oldalfalak egyenetlenségeihez is. A tulajdonosok a krém szín mellett döntöttek.  Ugyanez a színt kapta a fürdőszoba ajtaja és a hálószobai gardrób is. 

Polcokkal kombinált konyhabútor

Ebben a szép konyhában tényleg kellemes lehet a főzés. A legmagasabb elem természetesen a hűtőszekrényt rejti. Az elektromos főzőlap felett még egy kis páraelszívó beléptésére is volt lehetőség. 

Minimál tetőtéri hálószoba

A hálószobára a teljes visszafogottság jellemző. Faltól-falig ér a gardróbszerény, ezen kívül csak az ágy található itt. Ezen a  tetőablakon keresztül tiszta időben viszont garantált a csillagok látványa. 

Krémszínű gardróbszekrény

Ajtó nélküli átjárás a nappaliba

A konyhával szembeni szekrény kizárólag a kávékészítésé, itt található a darálógép és a kávéfőző is. Ide nem került külön ajtó, a nappaliba egyerűen át lehet sétálni. 

Natúr szőnyeg világos kanapéhoz

A nappali falán jól láthatók az egykori téglafalak maradványai, amit a tulajdonosok lefestettek és a plasztikus felületük már önmagában is dekoratív. A natúr padlóhoz natúr színű szőnyeg dukál. 

Tűzött puff a kanapé elé

A nappali kanapéja kinyitható, így itt akár egy vendék is elfér még. A fali lebegőszekrény előtt egy tűzött puff került, ami kiváló lábtartó és lerakóasztalnak sem utolsó. Megjelenésével egy kis eleganciát hoz a nappali terébe a modern elemek között. 

Kis erkély biztonságos korláttal

A kis erkély biztonságos magasságú korlátot kapott és itt még néhány kevésbé érzékeny növény is jól fogja magát érezni.  

Nappali egyszerű fehér falakkal

Tetőablakok a nappali felett

Előtér és fürdőszoba ajtó

Kis lakások esetében mindig a teljesen visszafogott és egyszerű fürdőszobákkal találkozunk. Skandináv lakások esetében ez megszokott. Összességében aranyos ez a kis lakás és két személy részére megfelelő első otthon lehet. 

Zuhanyzós fürdőszoba

Nagy kerek tükör mint térnövelő