A lakás lakberendezési látványterveit a Lengyelországban élő Izabela Widomska készítette. Megrendelője kedveli a skandináv lakberendezés egyszerű és megnyugtató légkörét, illetve minden részletet, amit a hygge hangulat átjár. A lakberendezés ennek megfelelően eköré épült. A panellakás jegyeit természetesen itt is feledtetni akarta, amit a sok fafelület alkalmazásával, meleg színkombinációk kialakításával el is ért. 

Matt zöld konyhabútor

A fiatalok külön kérése volt, hogy ne legyen egy különálló étkező, ami sok helyet foglal és amit szerintük csak kerülget az ember. Ők sokkal jobban szeretnek a konyhaszigethez leülni, és ott reggelizni, vacsorázni, vendéget várni. A nappali nélkülözi a tv-t. A higgy légköréhez és nyugalmához sokkal jobban illik a teázás és egy könyv olvasgatása. 

Konyhabútor színek

A vörös cica azért is szerepel a képen, hogy jobban érzékeljük a konyhasziget és a bútor méreteit. Nem akartak eltérő színű felső szekrényeket, annyira szeretik ezt a valóban szép zöld árnyalatot. Bár a bárszékeknek nincs háttámlájuk a vastag párnázott ülőfelület kényelmesnek tűnik. 

Faredőny mint nappali árnyékoló

A nappaliban kinyitható kanapét és egy babzsákfotelt találunk. Az árnyékolásról a padló színéhez igazított fareluxa gondoskodik. 

Hálószoba dolgozósarokkal

A fafelületeket és a fából készült belsőépítészeti elemeket a hálószoba sem nélkülözheti. Az úgy mögötti léces dekorelem látványos megoldás és szépen illik a hálószoba minden színéhez. A pengefal mögött egy kis dolgozószoba található. A terveken egy térelválasztó függöny látható, aminél lehetett volna elegánsabb megoldást is találni, de ezek még úgyis a nyers és formálható változatok. 

Szabálytalan formájú tükör hálószoba dekoráció

A sok szögletes forma között a szabálytalan alakú tükör egy kiemelkedő látványelem. A zsúfoltság hiánya szintén a skandináv berendezés jellegzetessége. Ebből a szögből a gardróbszekrényekre is ráláthatunk, ami konzekvensen követi a famintás alapverziót. 

Ikea gögős szék home officeban

A lakásban van egy különálló szoba, ami néhány évig, vagy átmenetileg vendégszoba és második dolgozószoba lesz. Nem lesz benne semmi olyan beépítés, ami akadályozná egy esetleges gyerekszoba kialakítását. 

Dolgozószoba és vendégszoba lakberendezés

A fürdőben egyedi bútorokban kellett gondolkodni a legjobb térkihasználás miatt. Szokatlan megoldás a mosógép alá fiókot tervezni, de az tény, hogy a derék kevésbé fájdul meg ha egy magasabban lévő nyílást kell a ruhákkal megtölteni. 

Modern zuhanyzós fürdőszoba

Tervező: Izabela Widomska Interiors