Ennek a földszinti lakásnak a terveit és teljeskörű kivitelezési munkálatait a lengyel KODO Belsőépítészeti Stúdió készítette. A megbízókkal egyeztetve relatív alacsony költségvetésből kellett dolgozniuk. A lakást átmenetileg bérbe fogják adni, ezt követően fognak beköltözni. Ennek megfelelően a konyha és a fürdőszoba volt az két helyiség, ahol bővebb volt a keret, mert ide jó minőségű beépített bútorok és szaniterek kerülnek. 

Földszinti újépítésű lakás

Földszinti lakás esetében annak a lehetősége, hogy a szemben, vagy a felette élő szomszéd viszonylag sokat fog látni a nappalimlből, annak elég nagy az esélye. Tehát egy ilyen lakás esetében az árnyékolás és a függönyözés fontos szempont. A lakáshoz egy kis terasz tartozik, itt csak akkor tudja jól érezni magát az ember, ha nem zavarja a szomszédok tekintete. Ilyen lakás vásárlásakor ezekkel a hátrányokkal mindig számolni kell. 

Kis szekrény nappali bútor helyett

A bútorozás valóban visszafogott és egyszerű, de minden zónában és helyiségben megmaradt a bővítés lehetősége, ami a bútorokat és a lakberendezést illeti. Itt mindössze egy TV állvány alkotja a nappali bútorzatát. 

Kicsi négy személyes étkezőasztal

A fekete étkezőszékek jól illenek a modern környezetbe, és a tölgyfa padlóhoz is. A szemüveges párduc egy igazi vidám színfolt a falon. Remek ötlet volt, hogy ez a falszakasz ne legyen fehér, hiszen így sokkal élőbb kontrasztokat lehet kialakítani a színpárosításokkal. Az  otthonosság érzésén még javított volna egy jó szőnyeg, de tulajdonképpen anélkül sem vészes, meg lehet szokni ezt a változatot is. 

Szemüveges párduc

Rejtett fogantyús kis konyhabútor

A minimál konyha ajtajai push to open rendszerűek és jutott hely a korszerű, megfelelő magasságban elhelyezett konyhai gépeknek is. Az egyszerűség és a költséghatékonyság miatt csempe helyett dekorlap került a konyhafal burkolat helyére. 

Egyszerű szürke ágy

A hálószoba a szürke árnyalatai kapta, amit fehér lebegő éjjeliszekrények egészítenek ki. A falra egymásba kapcsolódó négyzetek alkotnak egy polcos elemet. Ide könyvek és apróbb dekorációs tárgyak kerülhetnek mejd. 

Egy kis gardrób a háló mellett

A fürdőszobát a fotós tökéletesen tudta lefotózni, ugyanis a gép sehol sem látszik az óriási tükörben. A széles és magas tükör nagyon jó választás kis lakások esetében 

Egyedi tervezésű fürdőszoba bútor

A KODO Stúdió egy korábban bemutatott életvidám lakása ide kattintva tekinthető meg.