A Candy innovatív sütője teljesen megváltoztatja az ételkészítés élményét

Candy Watch Touch okossütő

A Candy által a vásárlókkal együtt fejlesztett termék a videórecept megfelelő fázisában még a sütő előmelegítését is elvégzi. A teljes ajtót elfoglaló, 19 colos érintőképernyővel rendelkezik a Candy most bemutatott, és már Magyarországon is kapható Watch&Touch sütője, mellyel a sütési folyamat minden egyes szakasza érintéssel vezérelhető és felügyelhető. Az ajtóba épített kamerához szabadalmaztatott „U-See” világítás társul, mely a sütő belső ajtaján elhelyezett oldalsó LED-lámpákból áll. A kamera folyamatos képet mutat a sütő belsejéről, ezért a készülő ételre bármikor ránézhetünk. Mivel a Watch&Touch Wi-Fi-re is csatlakoztatható, így a felhasználók akár a szomszéd szobából, tabletről vagy okostelefonról is szemlélhetik a készülő ételt a Candy saját fejlesztésű Simply-Fi applikációján keresztül. Emellett a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően a kiválasztott hír-, recept-, életmód- és sok más weboldalon is böngészhet, egyenesen a sütő ajtaján.

„A sütőbe épített Simply-Fi vezeték nélküli technológia ezen felül arra is használható, hogy a hasonló megoldást alkalmazó összes háztartási készüléket felismerje, így ezek egyetlen alkalmazás segítségével távolról, az okos készülékünkön keresztül vezérelhetők” – mondta Filipova Brigitta, a Candy Hoover Hungary Kft. trade marketing managere.

Élő oktatóvideóktól a saját sütési programig
Az előzetesen feltöltött, a sütő ajtaján nézhető receptvideóknak köszönhetően a sütés előkészítése is egyszerűbbé válik: a felhasználók az „élő oktatóvideókat” lépésről lépésre követve készíthetik el ételeiket. A legjobb eredmény elérése érdekében a sütő már a videó végén, az elkészített recepthez szükséges hőmérsékletre előmelegítve áll rendelkezésre. Az érintőképernyőn keresztül egyébként több mint 70, az adagok alapján finomhangolható sütési program érhető el. A felhasználók ugyanakkor saját programokat és recepteket is létrehozhatnak és tárolhatnak. „Nem túlzás azt állítani, hogy a Candy Watch&Touch áttörést jelent a sütők piacán, hiszen egyszerűen használható, és a könnyű kezelhetőség révén azok is örömüket lelhetik a sütésben, akik nem igazán értenek a modern technológiához. A speciális funkciók pedig tudatosságra ösztönözhetik a fogyasztókat, és növelhetik a konyhai tapasztalatot” – tette hozzá Filipova Brigitta.

Candy Watch Touch okossütőCandy Watch Touch okossütő A  Candy Watch&Touch sütő 78 literes belső térfogattal rendelkezik, és egyenletes sütést biztosít akár 5 különböző szinten. A letisztult, gombok nélküli, a Candy márka stílusának jellegzetességeit követő olasz formatervezés révén tökéletesen illik a modern konyhákba. „A Candy volt az első olyan cégcsoport, mely már 2014-ben Wi-Fi-re csatlakoztatható termékek teljes kínálatát dobta piacra. Fejlesztéseink során azonban nem csak a technológia lehetőségeit aknázzuk ki, nagy hangsúlyt fektetünk a kiemelkedő formatervezés, teljesítmény és mindenekelőtt a felhasználói élmény fokozására. Ennek eredménye a Watch&Touch sütő, mely könnyen, ösztönösen használható és megnyerő” – tette hozzá Filipova Brigitta. A termék teljes fejlesztési és gyártási folyamatára a Candy csoport K+F laboratóriumaiban került sor.

Candy Watch Touch okossütő

A Candy csoportól:
A Candy csoport Európa vezető vállalatai közé tartozik a kis és nagy háztartási készülékek iparágában. Különálló és beépített termékeket is kínál, amelyek a legkiemelkedőbb környezetvédelmi- és teljesítményjellemzőkkel bírnak. A termékeket két nemzetközi márka, a Candy és a Hoover, illetve számos nemzeti márka, például a Rosières (Franciaország), a Jinling (Kína) és a Baumatic (Egyesült Királyság) forgalmazza. A Candy csoport egy több márkát forgalmazó, magántulajdonban lévő (a Fumagalli család által birtokolt) vállalat, amely 4100 alkalmazottat foglalkoztat. 6 gyárral rendelkeznek Európában, Törökországban és Kínában, és világszerte 47 leányvállalat és képviseleti iroda tartozik a cégcsoporthoz. A vállalati központ, a tervezési központ, az ipari telephely és a K+F létesítményei Brugherióban (MB), Olaszországban találhatók. A Candy termékek több mint 70 éve egyesítik az innovációt és a könnyen használhatóságot, hogy megfeleljenek a vásárlók igényeinek, és javítsák életminőségüket. A hosszú, sikeres évekre alapozva a Candy kifejlesztette a Simply-Fi technológiát. Ez a Wi-Fi-re csatlakoztatható készülékek első teljes termékcsaládja, amelyek könnyebb távoli vezérlést tesznek lehetővé. A Simply-Fi termékcsalád az összes fő kategóriában – mosás, főzés és tárolás – innovatív és tökéletes olasz stílusú termékeket kínál.