Iskolánkat 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy tudásunk legjavát nyújtva képezzünk igazán jó lakberendezőket. Olyan szakembereket, akik kreatívan alkotnak, átfogóan, komplex módon gondolkodnak, konstruktívan állnak a feladathoz, és akik a megoldásra váró kérdésekben nem problémát, hanem kihívást látnak.

Stílusház Lakberendező tanfolyam Intézményünk célja, hogy a képzés végére a hallgatók a lehető legjobb alapokkal rendelkezzenek ahhoz, hogy magabiztosan induljanak el, és tudjanak érvényesülni új szakmájukban. A tematika kidolgozásakor határozott célkitűzésünk az volt, hogy az alapképzést kiegészítsük olyan elemekkel, melyek segítségével a hallgatók nem csak elméleti, hanem gyakorlati síkon is megismerhetik a szakmát.

Célunkat többek között mérnökök, kivitelezők közreműködésével, valamint cég- és termékbemutatók segítségével kívánjuk megvalósítani. Képzésünk e célkitűzések mentén kapta a LAKBERENDEZÉS A GYAKORLATBAN címet. Büszkék vagyunk arra, hogy tanáraink többsége nem csupán elismert szakember a saját szakterületén, de nagyon jó pedagógiai érzékkel megáldott, igazi elhivatottsággal rendelkező oktató is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden hallgatónkat megismerjük, hogy ráérezzünk az egyéni adottságokra, a különböző gondolkodásmódokra, és ha kell, személyre szabottan fejlesszük az eltérő készségeket.

Pedagógiai programunk néhány fontos eleme:

· Szakmaiság
· Kompetencia-alapú oktatás
· Önálló munkavégzésre nevelés
· Az élethosszig tartó tanulás (Lifelong Learning) és továbbképzés kiemelt szerepe

Hallgató központú szemléletünk ismérvei:

· 21 főben maximalizált csoportlétszám;
· Interaktív, a hallgatók bevonásával zajló előadások;
· Kooperáció;
· Rugalmasság;
· Célzott készségfejlesztés;
· Következetes értékelés;
· Kiszámíthatóság;
· Korrekt tájékoztatás.

Képzési idő: 5 félév - Tagozatok: nappali, esti

2010. szeptemberétől képzésünket Blended Learning rendszerű távoktatásos formában is elindítjuk.

További információ: www.stilushaz.hu
E-mail: info@stilushaz.hu
Horváth Anita tanulmányi referens: +3630/509 1913
Láng Beatrix ügyvezető: +3630/397 8797