A korok találkozásának ékes példájaként az épület, ami hajdan a város könyvtárának , ma az elegáns szállodának ad otthont a történelmi városrészben a Prinsengrachton. Az Andaz enteriőrét a Marcel Wanders Studio tervezte,az IVANKA pedig a büszkén vállalta a felkérést a pipereasztalok legyártására minden lakosztályba. A MWS-ra jellemző gömb formákkal díszített lábú asztalokat különleges mosdótál- és tükörhely kialakítással és a híres XXX Amszerdam logókkal formálták meg.

Ivanka beton pipereasztal

Mindegyik egységet az IVANKA budapesti központjában öntötték ki magas minőségű IVANKA betonból,hogy a felpolírozott szürke monolit asztalok egyértelműen a luxus érzetét keltsék az Andazba látogatókban.

Ivaka beton Andaz Amsterdam

Hotel berendezés Ivanka betonnal

Csiszolt beton asztal Ivanka beton

Andaz Amsterdamban hálószoba berendezés

Az IVANKA-t  2002-ben alapította Ivánka András és felesége Ivánka Katalin , ami ma egyike a világ vezető dizájnbetont gyártó vállalatainak. Az IVANKA  a 2009-es Milánói Dizájnhéten debütált hatalmas sikerrel és azóta is állandó résztvevője a nemzetközi dizájnkiállításoknak. Az IVANKA a világ minden tájára dolgozott már, Hongkongtól Ausztráliáig és olyan klientúrával bír , mint pl. a Bang&Oluffsen, a Vodafone, a Liberty London, hogy csak párat említsünk. Ezen munkáinak híre természetesen bejárta  a világsajtót is, több megjelenése volt az Elle Décor-ban, a Living Etc.-ben, a Homes & Gardens-ban, vagy a House & Garden-ban is.

További képek a szálloda helyiségeiről:

Andaz Amsterdamban lounge

Andaz Amsterdamban piros fotelek

Andaz Amsterdamban bár

Andaz Amsterdamban lounge pihenő

Andaz Amsterdamban hálószoba szauna és zuhanyzó