A svéd  cég a bécsi Chmara és Rosinke dizájnstúdiót bízta meg  azzal a feladattal, hogy fejlessze tovább a korábbi terméküket, a mozgó vendéglátást.

A termék, mint ahogy az várható volt, egyaránt nevezhető dekoratívnak és praktikusnak. A fenyőből készült kis guruló szekrény felületét pácolajjal vonták be, hogy egyedi fényt kapjon. A többféle funkcióval ellátott guruló gardróbszekrénybe mindent el lehet rejteni. A különböző méretű fiókokban tárolhatunk fehérneműt, pólót vagy blúzt, ékszereket, órát vagy akár inget is. A keretből kialakított állványokra szintén egyedi tervezésű vállfa segítségével akaszthatunk fel holmijainkat.

Az asztal felületén egy mélyedésben hatalmas tükör rejtőzik, melyet ha felállítunk, akkor ez a guruló csoda fodrászasztalként is funkcionálhat. Hajmosásból visszatérve a törölközőnket elég az oldalán elhelyezett tartóra tenni és már szépítkezhetünk is. A tervezők még a dekorációra is gondoltak. A tükör mögötti két nagyobb lyukba virágcserepeket helyezhetünk el, így a szekrényke felülete mozgalmasabbá válhat. Jelenleg kétféle változatban is kapható. A különbség a fiókok nagyságában rejlik. Bármikor is rendezzük át a szobánkat vagy költözünk el  másik lakásba, ezen szekrény költöztetésével nem lesz gondunk.

Mini gardrób

Guruló gardrób design bútor

Ékszertartó szekrény gardróbban fiókos

Kis méretű gardrób szekrény

Natúr gardrób szekrény

COS wadrobe design

Szöveg: Szoboszlai Réka