Luxus bútorok de Sede

Az üzlet megnyitásával a forgalmazó célja olyan, hosszú múltra visszatekintő és kiváló minőséget képviselő gyártók kínálatának elérhetővé tétele volt a hazai vásárlók számára, amelyek a kivételes luxus és elegancia képviselői az ülőbútorok területén, és minden szempontból kielégítik az első osztályú kényelemre vágyók igényeit és elvárásait. 

Ívelt kanapé de Sede

A legmagasabb színvonalú kivitelezés, szigorú minőségi sztenderdek alkalmazása iránti igény, a részletekre és a személyes igényekre való maximális odafigyelés tette ismertté a de Sede-t, és ezek az értékek kövezték ki a siker felé vezető útját is. A 2020-ban 55 éves múltra visszatekintő, elismert nemzetközi bútortervezőkkel együtt dolgozó svájci gyártó termékei több esetben dizájndíj nyertes alkotások. Nemcsak elsőosztályú alapanyagaikkal, a kifinomult és kézműves mestermunka egyediségét magukon viselő megjelenésükkel, valamint innovatív szerkezeti megoldásaikkal hódítanak, de kényelmi funkcióik is feledhetetlen élményt nyújtanak használóik számára mind otthon, mind irodahelyiségekben vagy hotelek, éttermek és más, akár közösségi helyek exkluzív enteriőrt kívánó tereiben. 

Fotel lábtartóval de Sede

Az üzletben helyet kaptak a prémium minőségű, lengyel Gala Collezzione márka nagy elemválasztékkal rendelkező termékei is, amelyek szintén megrendelhetők. A kiállított bútorok mellett állandó kiállításként jelen vannak a mai kortárs művészet képviselője, Németh Emese / MESKA / alkotásai, amelyeket a hét minden napján megtekinthetnek a látogatók a 400 nm-es bemutatóteremben.

A forgalmazó a 2020. november 20-án, pénteken kezdődő ajánlata keretében november 29-ig 10%-os bevezető kedvezményt biztosít minden de Sede bútorra vonatkozó megrendelés végösszegéből.

A bemutatóterem elérhetősége:

Bellamo Premium Comfort – Max City

2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a. 010-es üzlet
Tel.: +36 30 868 2294
E-mail: info@desedehungary.hu

www.desedehungary.hu

Még több de Sede bútor itt: