Az első modellünk a Roset Italia márkát képviseli, amely modern megjelenésével és fényével hűen tükrözi a nevét: "Aroun". Ez tajvaniul szürkületet vagy alkonyt jelent, melyet az alulról megvilágított belső tér tökéletesen imitál. Két színben kapható, fehérben és feketében.

Roset Italia Aroun lámpa

A második lámpánk szintén olasz származású. A Cattelan Italia bútorgyártó a kiváló minőségével és sikkes dizájnjával vált világhírűvé. Állólámpáik mesés megjelenéseivel minden korszakban szó szerint megállják a helyüket. Az Astra Arc a kreativitást és a sokoldalú megvilágítást képviseli. Egyszerűségével és eleganciájával egy lakás vagy egy iroda diszkrét de szép lakberendezési kiegészítője lehet.

Az Astra Arc a kreativitást és a sokoldalú megvilágítást képviseli

A franciák mindig is szerettek kitűnni különlegességükkel. A harmadik Dix Heures Dix lámpánk, mely két egymásba fordítható félkörből tevődik össze, már-már műterembe való alkotás, hiszen a megvilágítás, és a két ernyő által szétszórt fény hatalmas teret képes megvilágítani.

Dix Heures Dix lámpánk

A francia tervező állólámpáját ismét egy olasz lámpa követi. Az egyszerű, hajlított lámpaoszlopra emlékeztető világító eszközt inkább a fémes és inox design tárgyakat kedvelőknek ajánljuk. A talpán biztosan álló lámpa természetesen meghazudtolja a róla alkotott elgondolást, a lámpa könnyen mozgatható az egyik helyről a másikra.

A talpán biztosan álló lámpa

A fekete-fehér Lady Jane állólámpa különleges megjelenésével feldobja az egyszerű várótermek hangulatát. A  csíkos minta spirálisan fut végig a lámpatesten és az ernyőn. Ha sokáig gyönyörködünk a lámpában, hamarosan tényleg az az érzés fog el bennünket, hogy egy előkelő hölgy áll a megvilágított színpadon.

Fekete-fehér Lady Jane állólámpa

A kristályokból készült lámpák igen népszerűek manapság. A következő két állólámpák inkább a szoba hangulatának megváltoztatására szolgálnak. A holdat imitáló foltos felület kicsit közelebb hozza az éjszakai égbolt élményét.

A holdat imitáló foltos felület kicsit közelebb hozza az éjszakai égbolt élményét.

Végül utolsó lámpánk egy fáklyára emlékeztető alkotás, melyről egyeseknek talán az olimpia lángja jut eszébe. A csavart forma lágyan ível a magasba, melynek tetején a megvilágítás okozta fényhatások tökéletesen adják vissza a lángok játékát, vagy játékok lángját.

Fáklya formájú lámpa