A számos új termék és dizájner együttműködés mellett a lakberendezési márka hétköznapi emberek példáján keresztül szeretne mindenkit álmai valóra váltására ösztönözni.

A jövő évben az IKEA világa a nappalik körül forog majd. Ez a helyiség az otthonunk centruma, a nagy családi összejövetelek, a hangulatos házibulik helyszíne, vagy épp a pihenés, a nyugalom szigete. Egyeseknek festőműhely, másoknak tánctér vagy zenei stúdió. A jó nappali teret enged a hobbijainknak, ötleteinknek, kreativitásunknak – mindannak, ami mi magunk vagyunk. Ezt a sokféleséget igyekszik bemutatni a svéd lakberendezési vállalat 2018-as katalógusában, és arra bíztat mindenkit, hogy merjük a legtöbbet kihozni az otthonunkból. A katalógus készítői idén is a mindennapokból vett példák segítségével – tizennégy történeten keresztül – mutatnak be különböző élethelyzeteket és az azokra adható ideális lakberendezési megoldásokat. A 2018-as kiadvány három fő téma köré épül, melyek a személyes életteret, az otthon társadalomra gyakorolt hatásait, emellett az egyedi dizájnt és a termékinnovációkat,
valamint a gyártás során alkalmazott újításokat helyezik a középpontba.

LAPOZZ BELE A KATALÓGUSBA ITT

Ikea katalógus 2018

Limitált kollekciók
A dizájner együttműködéseknek köszönhetően például új külsőt kap az ikonikus kék FRAKTA táska, a BYREDO márkával közös munka nyomán az IKEA saját illattal áll elő, Madonna, Lady Gaga és Beyoncé stylistja álmodta meg a limitált OMEDELBAR kollekciót, valamint a svéd tervezőpáros, Rolf és Mette Hay is a nevét adta egy terméksorozathoz.

Ikea új bútorok

Új termékek
Számos új termék kerül be az áruházlánc kínálatába, melyek még kényelmesebbé teszik majd az
emberek többségének mindennapjait, hiszen fogyasztói visszajelzések alapján fejlesztették azokat. Bemutatkozik a hordozható VUKU gardrób, ami a mindig mozgásban lévő fiatal generáció igényeire lett tervezve, és új külsővel jelentkezik a román falusi hagyományokat megidéző, kézzel készült STRANDMON fotel is. Az IKEA kiemelten fontosnak tartja, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy vásárlói még környezettudatosabb életet éljenek.

Ikea gyerekszoba

Ezt egyrészt a termékek kialakításával, másrészt pedig a felhasznált alapanyagokkal kívánják elérni, így például az újrahasznosított hulladék is bekerül a felhasznált alapanyagok közé. A KUNGSBACKA konyhafrontok kidobott műanyag palackokból készülnek, és számos, 2018-as egyedi kollekcióhoz is leselejtezett textíliákat használtak a tervezők, továbbá az organikus ételekre is még nagyobb hangsúly kerül.

Ikea gyerekszoba

A 2018-as IKEA-katalógusról:
Az IKEA katalógusa az egyik legnagyobb példányszámban megjelenő kiadvány a világon. 1951 óta kínál lakberendezési megoldásokat az emberek többsége számára évente megújuló tartalommal, a fogyasztói igények minél pontosabb kielégítése céljából. A 2018-as, hatvanhetedik alkalommal megjelenő katalógus összesen 52 országban, 35 nyelven jelenik meg 328 oldalon, 203 000 000 példányban. Magyarországon 2017. szeptember 7-től elérhető az IKEA áruházak vevőszolgálatán, 2017. augusztus 24-től online is lapozható a www.IKEA.hu weboldalon, továbbá ettől a naptól letölthető az IKEA-katalógusalkalmazás Android és IOS készülékekre is.