Iddesign bőr kanapé újdonság

A 2019-es katalógus bemutató házigazdája Dr. Fekete Zsuzsanna az IDdesign üzletvezetője az est folyamán üdvözölte a megjelent lakberendező-, és belsőépítész partnereket, emellett bemutatta a következő évi lakberendezési skandináv trendeket. A rendezvényen megjelent többet közt a dán nagykövet asszony is, Kirsten Geelan, aki beszédében meghatottan köszönte meg a meghívást és elmondta, hogy örömmel tölti el, hogy az IDdesign csodálatos üzletében kicsit visszakapta anyaországának skandináv hangulatát. Az este folyamán a Vivax Irodabútor részéről egy modern munkaállomás és break-out zóna lett kialakítva bemutatva a legújabb trendeket és újdonságokat. Bemutatásra kerültek a német Luctra irodai lámpái, melyeknek kizárólagos forgalmazója a Vivax Irodabútor. A német gyártó több design díj és szabadalom birtokosa.

IDdesign katalógus bemutató - Lakberendezés

Az IDdesign 2019 katalógusa az emberi identitás jegyében született. Bizonyára észrevettétek, hogy az IDENTITÁS szó első két betűje egyben cégünk logójában is megtalálható. Az egyre sokszínűbbé és eklektikussá váló trendek elérkeztek egy olyan válaszúthoz, amelynél lényegében végtelen számú irányba indulhatunk. Ahány ember annyi személyiség, ahány ízlés annyi identitás. Ezért idén rendhagyó módon nincs a katalógus termékeinek egy kifejezett földrajzi vagy kulturális ihletője. A termékeket úgy állították össze az IDdesign kreatívjai, hogy abból a legszínesebb egyéniség is kifejezhesse a saját világát. A személyes identitás szervezi a teret körülöttünk és nem fordítva. A katalógus borítóján a chicagói Cloud Gate szobrot idéző tükör pontosan ezt hivatott érzékeltetni. Ahány személyiség, annyiféle belső világ létezik és ez kihatással van az otthonainkra is.

A 2019-es katalógusunk erre a linkre kattintva nyitható meg!

A 2019-es trendet áthatja a nosztalgia, ami meglepő, hiszen a fellendülés éveit éljük. A 40-es, 50-es, 60-as lakásbelsőinek stílusából is felfedezhetünk részleteket, de általánosan a retrón túlmutat az a gondolat, amit mi az IDdesignnál csak Mix&Match-nek nevezünk. De nem csak a kulturális sokszínűségre gondolunk, amikor a Mix&Match elv szerint rendezzünk be a tereinket. Korábban az egységes enteriőrtervezés szigorúbb elvárásokat támasztott azzal kapcsolatban mi kerülhet a nappali polcaira és mi nem. Idén a designereink kifejezetten biztatnak minket spontán a ötletekre, a sokszínű kavalkádra. Az otthonodnak nem egy meghatározott stílust, hanem a TE egyéniségedet kell kifejeznie. Ezek alapján az enteriőrbe belefér minden olyan személyes tárgy, családi ereklye, vagy egy családi nyaralásról hozott szuvenír, ami azzá alakított minket, akik most vagyunk.

Dán design IDdesign bútor

IDdesign étkező bútorok

IDdesign modern étkezők

IDdesign ágy

Ami a színeket illeti, a mályvát lehet említeni, mint karakteres újdonságot. A katalógusunk borítóján is meg lehet csodálni ezt a gyönyörű mályva színű kanapét, ami fémjelzi az idei évet. A színek mellett a textúrák párosításánál is megjelenik a Mix&Match szemlélet érvényesülése. A bársony a durvább szövetekkel ugyanúgy szerepelhet, mint a fémes felületek a hagyományos organikus anyagokkal.

A tervezőink elárulták, hogy a skandináv design általánosságban is elmozdult a natúr, organikus irányból a dekadensebb, urbánus irányba, amiben már az otthonos zsúfoltság ugyanúgy helyet kap, mint a természetközeliség. A fa felületeknél érzékelhető, hogy újra divatban van a dió szín. A tervezők a sok meleg, organikus textúrák mellé nem átallottak hideg, fémes felületeket tenni. A bőr egy örökérvényű anyag, az idei katalógusunkban is megjelenik főként brandy és csau színekben. Azért nem kell megijedni. Ahogy azt láthatjátok változások ellenére nem engedtünk a skandináv ízlésünkből: a minimalizmus hatja át az új katalógusunk minden darabját.

A rendezvényt a Nespresso, a Hungária pezsgő, a Mini Budapest Motors és a First Craft Beers Kft. szponzorálta, így a fantasztikus előadások mellett kiváló ételekkel és italokkal ünnepelhettek a résztvevők, majd a rendezvény végén egy Mini Countryman autót is kisorsoltak hétvégi használatra a megjelentek között.

Iddesign logo

 Elérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701