A csupán három hónapja indult BIANO.hu a lakberendezésre szakosodott online üzletek egyik legszínvonalasabb marketing felülete Magyarországon, amely az első szezonális Black Friday akciójára készül: 2020. november 27 – 30. között a BIANO-n lévő online home&deco üzletek és a BIANO csapata közösen dolgozták ki, hogy milyen akciós termékek legyenek elérhetőek az oldalon.
 
Kulcsszavas keresés vagy kép alapú – a felhasználó igénye szerint!

A BIANO az első home & deco online piactér/kereső platform, amely mesterséges intelligenciát (AI) használ az online vásárlói élmény személyre szabásához. A vásárlók, érdeklődők a www.biano.hu oldalán egy külön Black Fridaymenüpontot találnak, amelyben az összes partnerek akciós termékeit, árajánlatait egybegyűjtötte a BIANO csapata. 

Biano intelligens webshop

Ebben a külön menüpontban a felhasználó személyre szabott ajánlatot, tanácsot kap az általa keresett termékekről, nevezetesen azt kapja meg amire leginkább szüksége van. A felhasználó ugyanakkor a BIANO exkluzív funkciójának köszönhetően, a képkeresővel is bármit megtalál. Ehhez nem kell mást tennie, mint akár számítógépről, akár okostelefonról feltöltse a keresett termék fotóját az oldalra. Pár másodpercen belül a funkció megkeresi a terméket, vagy ahhoz hasonlót, és a keresőlistán a vásárló láthatja az összes magyarországi home&deco üzlet, és forgalmazó ajánlatát. 
 
A képkeresési funkció egy olyan technológia, amelyben a felhasználó feltölt egy fényképet vagy képernyőképet a webshop mobil- vagy asztali változatára, és hasonló vagy pontos eredményeket kap a vizuális anyag alapján. Tehát az online vásárló a szükséges lakberendezési tárgyát, terméket nem a kulcsszavak, hanem a képek segítségével sokkal könnyebben megkeresheti. Ugyanakkor ez az eszköz abban is kiváló segítség, hogy a megannyi árajánlatot összehasonlítsa a felhasználó, és onnan vásároljon, ahonnan neki a legmegfelelőbb.

A BIANO hatalmas adattárral rendelkezik és dolgozik, így a home&deco kereskedelmi partnereinek hasznos információkat nyújthat a keresett szaktermékek javarészéről, elősegítve az online üzleteket, forgalmazókat, hogy minél jobban felkészülhessenek az akciós időszakokra. 
 
A felmérések, eddigi igények szerint ebben az évben a BIANO.hu-n lévő üzletek például nagy érdeklődésre számítanak a dekorációs, konyhai kiegészítők, az online iskolához, és otthoni munkavégzéshez szükséges termékkategóriákban. Várhatóan leginkább az íróasztalokat, irodai bútorokat, forgószékeket stb. fogják leginkább keresni az elkövetkező időszakban. 
 
Mindezt figyelembe véve, a BIANO azon van, hogy minél jobban kiszűrje a termékigényeket, és eszközeivel segítse a felhasználót, hogy a hagyományos e-kereskedelmi lehetőségekkel szemben, minél gyorsabban és hatékonyabban megtalálhassa a kívánt terméket.