Nincs ez másképp idén se, november 3-án elindult a DODO 4. születésnapi akciója, amely során 10-50% kedvezménnyel vásárolhatsz!

DODO születésnapi akció

Boldog Születésnapot, DODO!

Te is készülsz már az év végi dömpingre? Akkor november 3-től érdemes szétnézned a DODO weboldalán, ahol több mint 700 akciós termék közül választhatsz. Akár saját magadat szeretnéd megajándékozni, vagy már karácsonyra keresel valamilyen kisebb-nagyobb darabot, most csapj le rájuk, ugyanis minimum 10, maximum 50% kedvezménnyel szerezheted be a megjelölt termékeket november 3-14. között.

Tömörfa étkezőasztal akció
MAKASSAR rózsafa étkezőasztal 160cm

Az akciós kollekcióban megtalálod a legnépszerűbb tömörfa bútorokat, különleges lámpákat, egyedi dekorációkat az asztalodra, a polcra vagy a falra, ráadásul praktikus konyhai- és fürdőszobai kiegészítőket is, amelyek esetén sem szorult háttérbe a design és az esztétika. Arról nem is beszélve, hogy bármilyen bútordaraból vagy kiegészítőről is legyen szó, a minőség az egyik legfontosabb tulajdonsága a DODO termékeinek.

Dohányzóasztal akció
ART DECO 3 réz dohányzóasztal

 Miért érdemes most lecsapnod a kedvencedre?

A Black Friday-t leszámítva a születésnapi akció az, ami az évben a legkedvezményesebb ajánlatokat biztosítja és mivel nagyon sok leárazott termék jelenleg is raktáron van, nem garantált, hogy a Black Friday során még meg tudod azt vásárolni.

Modern design lámpa akció
SUNLIGHT arany fém függőlámpa

Szóval, mire is vársz?! Ünnepelj a DODO-val, élvezd a kedvezményeket és szerezz örömet magadnak és szeretteidnek!