Idén márciusban nyitotta meg a DODO | Designban Otthon bemutatóterme Budapesten, ahol immáron testközelből lehet megnézni a DODO kínálatának legszebb, legnépszerűbb darabjait. De nemcsak ezért érdemes ellátogatni a XI. kerületi showroomba, hanem azért is, mert vannak akciók és kedvezmények, amikkel csak a helyszínen lehet találkozni!

A bemutatóterem címe: 1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48., Galaxy irodaház földszint
Nyitva tartás: kedd-szombat 10:00-től 18:00 óráig. 

DODO Home bemutatóteremModern enteriőr

A DODO olyan bútorokkal, lámpákkal és dekorációkkal töltötte fel az első bemutatótermét, amelyek lefedik a legkeresettebb típusokat – anyagokat, színeket és textúrákat tekintve is, illetve amelyek nagyon látványosak és különlegesek.

Fekete ló állólámpaBLACK BEAUTY fekete állólámpa

A DODO weboldalán közel 20.000 termék közül lehet válogatni, ebből a bemutatóteremben nagyjából 1000-1500 darabot lehet megnézni. Ezek között vannak robusztus étkezőasztalok kényelmes székekkel, gyönyörű kanapék dohányzóasztalokkal és fotelekkel, mindenféle tároló bútor apró kiegészítőkkel és sok-sok mutatós dísztárgy. Na, de nemcsak ezért erősen ajánlott elmenni hozzájuk, hanem azért is, mert olyan akciókkal és egyedi ajánlatokkal találkozhatsz, amik csak és kizárólag az üzletben láthatóak és érvényesíthetők.

Rózsaszínű franciaágy
KAISA rózsaszín szövet ágy 160x200 cm 

Minden nap új akció vár!

Ezek pedig nem akármilyen kedvezmények, ugyanis asztalokat, ágyakat vagy kanapékat akár 20-30% százalékkal, ülőpadokat, foteleket, puffokat és kiegészítőket, dekorációkat pedig 30-50% kedvezménnyel van lehetőséged megvásárolni! De persze vannak olyan darabok is, amiket akár még nagyobb kedvezménnyel lehet megvásárolni – de ehhez mindenképp el kell menned hozzájuk. 

DODO kanapé bársony kárpittal
Art déco enteriőr

Natúr lakberendezés tömörfa bútorokkal
Organikus enteriőr

Gyere és nézz szét a DODO kínálatában, és vásárolj kedvezményesen minden nap! 

1119 Budapest, Petzvál József utca 46-48., Galaxy irodaház földszint
Nyitva tartás: kedd-szombat 10:00-től 18:00 óráig.